Fenerbahçe Kongre Üyesi Burhan Özbilgin’in Erdoğan hakkında söylediği sözler genel kurula damga vurdu! Salonda alkış tufanı koptu

Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda konuşan kongre üyesi Burhan Özbilgin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleri genel kurula damga vurdu. Erdoğan'ın Galatasaray'ı siyaset dışında kalması nedeniyle takdir etmesine tepki gösteren Özbilgin, "Trabzonspor şampiyon olurken senin bakanların neden protokolde değildi, niye tribündeydi? Herkes, 'Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçeli' diyor. En büyük zararı biz Erdoğan'dan gördük, görmeye de devam ediyoruz." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin olağan mali genel kurulunda söz alan kongre üyesi Burhan Özbilgin, kürsüden yaptığı konuşmayla dikkat çekti. Özbilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Galatasaray’ı siyaset dışı kalması nedeniyle takdir etmesini eleştirdi.

“SENİN BAKANLARIN NEDEN TRİBÜNDEYDİ?”

Burhan Özbilgin yaptığı konuşmada, “Trabzonspor şampiyon olurken senin bakanların neden protokolde değildi, niye tribündeydi? Fenerbahçe tribünlerinde hiçbir bakanın yoktu. Kongre üyesi o kadar bakanın var. ” dedi.

“EN BÜYÜK ZARARI ERDOĞAN’DAN GÖRDÜK”

Özbilgin ayrıca, “Herkes, ‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçeli’ diyor. En büyük zararı biz Erdoğan’dan gördük, görmeye de devam ediyoruz. İsterlerse beni mahkemeye versinler. Sonuna kadar ben Fenerbahçe için varım. Fenerbahçe için ölmeye de hazırım.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kongre Üyesi Burhan Özbilgin’in Erdoğan hakkında söylediği sözler genel kurula damga vurdu! Salonda alkış tufanı koptu

Yorumlar kapalı.