Fenerbahçe, Mesut Özil transferi için Acun’un uçağı ile Londra’ya gidiyor

Fenerbahçe’nin Arsenal’la yapılacak Mesut Özil pazarlık görüşmelerinin detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Arsenal’la yapılacak Mesut Özil operasyonunda görev alacak ekip belli oldu. Londra’ya gidecek ekipte başkanlığı Kemal Danabaş üstlenecek. Yönetici olarak Selahattin Baki de ekipte yer alacak. Ayrıca Emre Belözoğlu’da operasyona dahil edilecek. Asıl sürpriz ise Acun Ilıcalı olacak. Gelen bilgilere göre İngiltere’de koronavirüsün yeni varyantı yüzünden yolculuk Ilıcalı’nın özel jetiyle yapılacak. Bu ekip Londra’da Mesut’un menajeri Erkut Söğüt ve abisi Mutlu Özil’le bir araya gelecek.

Yolculuk için planlama Salı gününe yapılmış durumda… İddia o ki, bu ekip Erzurum deplasmanına Ilıcalı’nın özel uçağıyla gidecek. Ardından İstanbul’a dönmeden Londra’ya uçacak. Burada Arsenal yöneticileri ile Mesut’un durumu masaya yatırılacak.

Gelen bilgilere göre İngiliz ekibi adına toplantıda yönetici Josh Kroenke, avukat Tim Lewis yer alacak. İlginç şekilde İngiliz ekibinin sportif direktörü Edu ise görüşmelerde yer almayacak. Bu ise Arsenal’ın Mesut’tan mutlaka kurtulmak istediği şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Fotospor

Fenerbahçe Mesut Özil’le anlaştı iddiası

Fenerbahçe, Mesut Özil transferi için Acun’un uçağı ile Londra’ya gidiyor

Yorumlar kapalı.