Fenerbahçe’den ofsayt kararına tepki: “Bu kaçıncı? Yeter! Göz VAR izan VAR. Ofsayt Yok!”

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın, 393. kez karşı karşıya geldiği derbi Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Puanını 48’e çıkaran Galatasaray Süper Lig'de liderliğe yükseldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray maçında VAR incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Ozan Tufan’ın pozisyonunun ekran görüntüsünün de yer aldığı paylaşımda, “Bu kaçıncı? Yeter! Göz VAR izan VAR. Ofsayt Yok!” ifadeleri kullanıldı.

Karşılaşmanın 75. dakikasında Mesut Özil’in soldan kullandığı serbest vuruşta topa yükselen Ozan Tufan’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti.

Mesut Özil’in ilk derbi heyecanı

Karşılaşmada transferi çok konuşulan Mesut Özil 63. dakikada oyuna dahil olmuştu. Mesut Özil ilk kez derbi heyecanı yaşadı. Müsabakanın 63. dakikasında Mert Hakan Yandaş’ın yerine dahil olan Özil, Galatasaray derbisinde 27 dakika forma giydi.

Abdurrahim Albayrak’a Fenerbahçeli taraftardan saldırı girişimi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından basın mensuplarına açıklama yapacak olan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’a Fenerbahçeli Rambo lakaplı bir taraftar saldırma girişiminde bulundu. Albayrak’ın yakın korumasının ve Polis Spor Şube ekiplerinin müdahalesiyle saldırgan alandan uzaklaştırıldı.

Fenerbahçe’den ofsayt kararına tepki: “Bu kaçıncı? Yeter! Göz VAR izan VAR. Ofsayt Yok!”

Yorumlar kapalı.