Fenerbahçeli Mert Hakan’dan, Amedspor’a gol atan Cenk Şahin’in paylaşımına dikkat çeken yorum: Bravo kardeşim, çok keyifliydi

Fenerbahçe’de forma giyen Mert Hakan Yandaş, Bursasporlu oyuncu Cenk Şahin’in Amedspor maçı ile paylaşımına, “Bravo kardeşim, çok keyifliydi” yorumunu yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 23. hafta karşılaşmasında Bursaspor sahasında Amedspor’u konuk etti. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi, ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Karşılaşma öncesi, iki takımın futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Bursasporlu futbolcuların Amedsporlu oyuncuların üzerine yürüdüğü arbede, polis müdahalesiyle son buldu.

Maç öncesi Amedspor oyuncularına saldırı gerçekleştirilirken Bursaspor tribünlerinde 90’lı yıllardaki faili meçhul cinayetler ile özdeşleşen “Beyaz Toros” ve “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ın posterleri açıldı. Olaylarla ilgili başlatılan soruşturmada dört kişi gözaltına alındı, kamu görevlisi üç güvenlik yöneticisi görevden uzaklaştırıldı.

Bursaspor’un sahasında Amedspor’la oynadığı maçta trübünde yaşananlar Türkiye’nin gündemine düştü.

Amedspor camiasından yapılan açıklamada, olayların soyunma odasında da devam ettiği ve futbolcuların görevliler tarafından darp edildiği açıklandı.

Karşılaşmanın ardından Bursasporlu oyuncu Cenk Şahin, Instagram hesabından karşılaşmaya ait fotoğraflar paylaşarak, “Güzeller içinden bir seni seçtim” diye yazdı.

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş da, “Bravo kardeşim, çok keyifliydi” yorumunu yaptı.

Fenerbahçeli Mert Hakan'dan, Amedspor'a gol atan Cenk Şahin'in paylaşımına dikkat çeken yorum: Bravo kardeşim, çok keyifliydi Fenerbahçeli Mert Hakan'dan, Amedspor'a gol atan Cenk Şahin'in paylaşımına dikkat çeken yorum: Bravo kardeşim, çok keyifliydi

Fenerbahçeli Mert Hakan’dan, Amedspor’a gol atan Cenk Şahin’in paylaşımına dikkat çeken yorum: Bravo kardeşim, çok keyifliydi

Yorumlar kapalı.