Fenerbahçe’nin arması resmen değişti!

Fenerbahçe'nin olağan mali genel kurul toplantısında yönetici Burak Kızılhan, 5 yıldızlı armanın tescillendiğini duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe yöneticisi Burak Kızılhan, kulübün olağan mali genel kurul toplantısında yaptığı açıklamada, sarı-lacivertlilerin artık 5 yıldızlı logoyu kullanacağını duyurdu.

Fenerbahçe'nin arması resmen değişti!

“ARMAMIZ RESMEN TESCİLLENDİ”

Burak Kızılhan yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’miz, 2022-2023 itibarıyla 100 yıllık süreçte kazandığı 28 Türkiye şampiyonluğunun karşılığı olan 5 yıldız kullanımını hayata geçiriyor. Armamız resmen tescillendi. Bu konuda tarihi gerçekler ve gerekçelerle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaptığımız süreç devam ederken, kulübümüz daha fazla beklemeyecek. Armamız takımımıza dair her alanda 5 yıldızlı olarak tescillenmiş şekilde kullanılacak.” dedi.

“1050 KONTEYNER İLE DESTEK OLDUK”

Kızılhan ayrıca, “Afet bölgesine 1500 adet çadır gönderdik. TFF tarafından hayata geçirilen Omuz omuza kampanyasına 550 adet, toplamda ise 1050 konteyner ile destek olduk. Bu arada çok merak ediyorum rakiplerimiz de söz verdikleri destekleri TFF’ye yolladılar mı? TFF bu konuyla ilgili gerekli bilgileri paylaşacaktır.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin arması resmen değişti!

Yorumlar kapalı.