Fenerbahçe’nin yeni transferi Joshua King İstanbul’da

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Joshua King İstanbul'da.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe’de yeni transfer Joshua King’i taşıyan uçak İstanbul’a iniş yaptı.

Sarı lacivertliler daha önce yaptığı açıklamada Norveçli futbolcu ile prensip anlaşmasına varıldığını açıklamıştı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joshua King İstanbul'da

Joshua King, geçtiğimiz sezon Watford formasıyla Premier Lig’de 32 maça çıkmış, bu mücadelelerde 5 gol atıp 3 de asist yapmıştı.

Joshua King kimdir, kaç yaşında?

Joshua King futbola Romsås IL, Valerenga ve Manchester United altyapılarında başladı. Tecrübeli golcü sırasıyla Preston, Borussia Mönchengladbach, Hull City, Blackburn, Bournemouth, Everton ve Watford formaları giydi.

Kariyeri boyunca toplam 366 maça çıkan King, 79 gol, 45 asistlik performansa imza attı. İngiltere Premier Lig’de Watford ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki Norveçli forvet, geçtiğimiz sezon 32 kez lig maçında forma giydi ve 5 gol, 3 asistlik performansa imza attı. Tecrübeli futbolcu Norveç A Milli Takım’ın 62 kez formasını giyerken 20 gol atma başarısı gösterdi.

Joshua King’in Transfermarkt’ın verileri göre güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gözükmekte. Joshua King, 2020 yaz transfer sezonunda oğluna Fenerbahçe forması giydirdiği yukarıdaki fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmıştı. Norveçli oyuncunun o dönemde de Sarı-Lacivertli takım için transfer dedikoduları çıkmış, Fenerbahçeli taraftarlar bir hayli heyecanlanmıştı.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Joshua King İstanbul’da

Yorumlar kapalı.