Ferzan Özpetek, Can Yaman’ı istememiş

Türk asıllı İtalyan yönetmen Ferzan Özpetek, “Cahil Periler” dizisinin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Burak Deniz’in ‘Asaf’ karakterini canlandırdığı dizi için ilk olarak Can Yaman’a teklif götürüldüğü iddia edilmişti. İş yoğunluğu nedeniyle projede yer almadığı konuşulan Can Yaman’ı, Ferzan Özpetek’in istemediği ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk asıllı İtalyan yönetmen Ferzan Özpetek, “Cahil Periler” dizisinin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Burak Deniz’in ‘Asaf’ karakterini canlandırdığı dizi için ilk olarak Can Yaman’a teklif götürüldüğü iddia edilmişti. İş yoğunluğu nedeniyle projede yer almadığı konuşulan Can Yaman’ı, Ferzan Özpetek’in istemediği ortaya çıktı.

Ünlü yönetmen, Oksijen gazetesine verdiği röportajda Can Yaman’ı istemediğini doğruladı. Daha önce Can Yaman’la bir markanın reklam filminde çalışan Özpetek’in “Can Yaman benim seçtiğim bir isim değil, markanın seçtiği bir isim. Burak Deniz’le çalışmayı çok istiyordum. Onunla çalışmaktan çok memnunum” sözleri dikkat çekti.

Ferzan Özpetek, Can Yaman’ı istememiş

Yorumlar kapalı.