Finale giden Yasak Elma’dan şaşırtan karar! O ismin dönüşünü kimse beklemiyordu…

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'ya konuk oyuncu olarak katılan Sevda Erginci'nin sezon sonuna kadar kalmasına karar verildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FOX TV’de 5 sezondur yayımlanan Yasak Elma dizisinin haziran ayında ekrana veda etmesi planlanıyor.

Usta yapımcı Fatih Aksoy’un imza attığı dizinin eski oyuncularından Sevda Erginci projeye yıllar sonra konuk oyuncu olmuştu. Ancak ünlü oyuncunun misafirliği kalıcı oldu.

Finale giden Yasak Elma'dan şaşırtan karar! O ismin dönüşünü kimse beklemiyordu...

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Sevda Erginci’nin yeni bir gelişme olmazsa sezon sonuna kadar kalması planlanıyor.

Öte yandan dizinin Yıldız’ı Eda Ece, Asuman’ı Melisa Doğu ve Zeynep’i Sevda Erginci dün Kıyı Balık’ta yemek yedi.

Restoran çıkışı Eda Ece “Dün yine 1. olduk…  6. senede yine birinci oluyoruz ama her güzel şeyin bir sonu var. Bu sene kapatıyoruz defteri… Hazirana kadar Yasak Elma’ya doyun… Yani sonra yok… Çok ağlayarak veda edeceğiz. Ona eminim… Çok seviyorum yönetmenim Ece Erdek Koçoğlu’na bayılıyorum. Arkadaşlarımı çok seviyorum. Yasak Elma benim kalbimde hep yaşayacak… Bu sene de güzel güzel gitsin bakalım hazirana kadar sonra… Yeni işlere bakacağız…” dedi.

“ONU BİR YERE BIRAKMIYORUZ”

Gazetecilerin Sevda Erginci’nin dönüşünü sormaları üzerine açıklama yapan Ece, “Onu bir yere bırakmıyoruz” dedi. Bu sözleriyle, Zeynep karakterinin diziye kesin dönüş yaptığı da ortaya çıktı.

Finale giden Yasak Elma’dan şaşırtan karar! O ismin dönüşünü kimse beklemiyordu…

Yorumlar kapalı.