Flaş iddia: ‘Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi’

Yaklaşık bir yıldır birliktelik yaşayan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in hayatlarını birleştirdiği öne sürüldü. Çift, iddiaya göre Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğün töreni ile dünyaevine girdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğün törenine, davetlilere yapılan uyarı damga vurdu. Aile üyeleri ve salon yetkilileri, düğüne katılanlardan görüntü almamasını istedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Hadise’nin, uzun süreden bu yana beraber olduğu sevgilisi, iş insanı Mehmet Dinçerler ile dünyaevine girdiği iddiası gündem oldu. Çiftin düğününün Çırağan Sarayı’nda basına kapalı şekilde gerçekleştirildiği öne sürüldü.

DÜĞÜNE DAMGA VURAN AYRINTI

İddiaya göre; Hadise ve Dinçerler’in düğününe ise davetlilere yapılan uyarı damga vurdu. Snob Magazin’in haberine göre, davetlilerden düğünde görüntü almamaları talep edildi.

Flaş iddia: 'Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi'

YÜZÜK GÜNDEM OLMUŞTU

Hadise ile Mehmet Dinçerler evlilik kararını sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü şarkıcının yüzüğü günlerce konuşulmuştu. Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler’in hediye ettiği 40 bin dolarlık yüzük, ünlü iş insanının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu.

Dinçerler’in alacaklıları, açtıkları davada, “40 bin dolara yüzük alacağına borçlarını ödesin” demişti.

Flaş iddia: 'Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi'

“ŞAHSIM VE ŞİRKETİMİN BORCU YOK”

Tüm bu yaşananların ardından Mehmet Dinçerler, suskunluğunu bozmuştu. Yazılı açıklama yapan iş insanı, takibe alınmış bir borcunun olmadığını söylemişti.

Flaş iddia: ‘Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi’

Yorumlar kapalı.