Fulya Öztürk’ten canlı yayında haberi seslendiren muhabiri azarlayan Fatih Portakal’a sert tepki! “Zahmet etseydiniz de bültene çıkmadan önce haberi izleseydiniz”

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Sözcü TV ana haber sunucusu Fatih Portakal’ın canlı yayında haberi seslendiren muhabiri hedef almasına tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal’ın, 26 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan ana haber bülteninde yaptığı çıkış tepkilere neden oldu.

Haberi anlatan muhabirin sesini beğenmeyen Portakal, “Nasıl dış sesi beğendiniz mi? Ben beğenmedim. O yüzden haberin her şeyinden sorumluyum ben bu haber bültenine adımı veriyorum. Adımı verdim. Aynı uygulamayı, aynı şefkati, aynı özveriyi de haberin içeriğinde de seslendirilmesinde de görmek isterim. Çünkü ben sizinle karşınızdayım. Çünkü ben bu habere adımı veriyorum. Montajından seslendirilmesine kadar her şey benim sorumluluğumda. Bu da benim sorumluluğum bunu da üstüme alıyorum. Bu dış ses için sizden özür diliyorum” diye konuştu.

Portakal’ın bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Portakal’a bir tepki de CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’ten geldi.

Geçtiğimiz aylarda da ikili arasında gerilim yaşanırken Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zahmet etseydiniz de bültene çıkmadan önce haberi izleseydiniz. ‘Adımı veriyorum bu bültene’ diyorsunuz daha yayınlanan haberden haberiniz yok. Demek ki yeteri kadar özverili çalışmıyormuşsunuz siz de. Ekran önü hava cıvaaaa. Haberi okuyan kızcağızz da ağlıyordur şimdi günah ya.” ifadelerini kullandı.

Fulya Öztürk’ten canlı yayında haberi seslendiren muhabiri azarlayan Fatih Portakal’a sert tepki! “Zahmet etseydiniz de bültene çıkmadan önce haberi izleseydiniz”

Yorumlar kapalı.