Futbolcular istedikleri zaman cinsel ilişkiye girebilir mi? Yılmaz Vural cevapladı

Armağan Çağlayan’ın YouTube’da hazırladığı Gör Beni programına konuk olan teknik direktör Yılmaz Vural, “Futbolcular istedikleri zaman cinsel ilişkiye girebilir mi?” sorusuna yanıt verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk futbolunun renkli simalarından ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, Armağan Çağlayan’ın Gör Beni programına konuk oldu.

Armağan Çağlayan, “Bütün mesleklerin yapılma biçimi değişti. Globalleşme ile başka bir şey oldu meslekler. Eskiden futbolcular haftada bir cinsel ilişkiye girer, evine haftada bilmem kaç kere gider. Artık böyle şeyler kalmadı değil mi?” diye sordu.

“Var. Teknoloji bunları değiştirmedi. Cinsel ilişki sayısını değiştirmedi mesela” diyen Yılmaz Vural şu açıklamaları yaptı:

“Cinsel ilişki fiziksel bir aktivite. Onun da bir ölçüsü var. Antremanla vücutlarında zaten büyük bir hücre kaybı var. Bir de siz bunu seksle kaybettirirseniz bunu yerine koymanız gerekir, sakatlıklara neden olur, adale kaybına neden olur. Onun da belli günlerde olması lazım. Bir futbolcu istediği gün seks yapamaz yani. Direnci kırılır. Sahada sakatlanma riski çıkar ortaya.”

Sporcu olmanın çok zor olduğunu ifade eden Vural, “Maç akşamı, maç öncesi ve maç sonrası cinsel ilişki çok riskli. Dinlendiğiniz bir günden sonra bu işleri yaparsanız sakatlanma riski azalır” dedi.

Futbolcular istedikleri zaman cinsel ilişkiye girebilir mi? Yılmaz Vural cevapladı

Yorumlar kapalı.