Galatasaray açıkladı: Falcao geri döndü

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Sarı kırmızılı ekip Falcao'nun takımla çalışmalara başladığını açıklarken Fernando Muslera, Ryan Babel ve Peter Etebo hakkında da bilgiler verildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 15. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışmasıyla geçirdi.

Radamel Falcao, uzun bir süre sonra antrenmanda takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

MUSLERA VE BABEL ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Ryan Babel, kondisyonerler eşliğinde saha dönüş çalışmalarına başladı. Fernando Muslera ise planlanan tedavi programı çerçevesinde saha adaptasyon çalışmalarına başladı.

Yapılan MR tetkiklerinin ardından sağ üst arka adalesinde orta derece zorlanma ve kanama tespit edilen Peter Etebo’nun tedavisine başlandı.

COVID-19 OLAN KEREM HAKKINDA AÇIKLAMA

Galatasaray, ayrıca koronavirüs olduğunu açıklayan Kerem Aktürkoğlu hakkında da açıklamada bulundu ve şu sözleri kullandı;

”Covid-19 PCR testi pozitif çıkan oyuncumuz Kerem Aktürkoğlu, bugün yapılacak PCR testinde negatif netice elde edilmesi hâlinde yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılabilecek”

Galatasaray açıkladı: Falcao geri döndü

Yorumlar kapalı.