1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Belhanda’nın sözleşmesini feshetti

Galatasaray, Belhanda’nın sözleşmesini feshetti

Galatasaray, Younes Belhanda'nın sözleşmesinin tek taraflı ve haklı sebeple feshedildiğini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da 2-2 sona eren Sivasspor maçının ardından zeminle ilgili yönetimi eleştiren ve ardından yanlış anlaşıldığını söyleyen Younes Belhanda ile yollar ayrıldı.

31 yaşındaki Belhanda bu sezon ligde 22 maça çıkıp 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

BELHANDA SİVASSPOR MAÇI SONRASI NE DEMİŞTİ?

Belhanda, Sivasspor maçı sonrası stat zeminini eleştirirken; yönetimi hedef almış ve “‘Biz daha çok pas oyunu oynuyoruz ve buradaki saha zeminine bir çare bulunması lazım. Bu şekilde istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Koşulları görüyorsunuz, sahanın daha iyi olması lazım. Galatasaray yöneticileri bir çözüm bulmalı. Florya’daki antrenman sahamız bile buradan iyi. Gerekirse dünyanın en iyi bahçıvanlarının tutulup buranın zemininin düzeltilmesi gerekiyor. Twitter’da, İnstagram’da kendine bakacağına, medyaya bakacağına gel statla ilgilen. Bu sahada biz oynuyoruz, hafta sonu geldiğimizde bize futbol oynamak için iyi şartlar sunmaları gerek” açıklamasını yapmıştı.

4 yıldır Galatasaray forması giyen ve oynaadığı 131 maçta 22 gol atan 26 da asist yapan Faslı oyuncu, 2 lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 de TFF Süper Kupası şampiyonlukları yaşamıştı. 

DOĞUMGÜNÜ MESAJINDAKİ DETAY
Belhanda, Erzurumspor maçı öncesi Florya’daki doğum günü kutlaması görüntülerini sosyal medya hesabına yükleyerek, “Galatasaray ailesine teşekkür ederim. Sizi asla unutmayacağım” notunu düşmüştü

Galatasaray, Belhanda’nın sözleşmesini feshetti
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.