Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek’ten transfer müjdesi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Özbek; transfer, Cenk Ergün ve Riva projeleriyle ilgili önemli sözler sarf etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Spor Kulübü divan kurulu haziran ayı olağan toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda yapıldı. Toplantı saygı duruşu ile başladı. Daha sonra mayıs ayına ait toplantı tutanakları takdim edildi ve oya sunuldu.

Divan kurulu toplantısına Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, divan kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri katıldı.

Galatasaray Adası hakkında konuşan Özbek, “Artık Galatasaray Adası eskisi gibi dokunulabilir bir yer olmaktan çıkıyor. Desteklerinden ötürü Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımız Murat Kurum’a büyük bir teşekkür gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

“HİÇ KİMSE EĞİP, BÜKMESİN…”
Özbek, “Riva’da inşaat devam ediyor. İnşa edilen veya önümüzdeki iki senede inşa edilecek 750 villa var. Bu 750 villanın 150’si Galatasaray’ın malı! Kaba hesapla 15 milyon TL diyorum. 150’yi 15’le çarpınca 2 milyar 250 milyon TL para oluyor. Hiç kimse bunu eğip bükmesin” şeklinde konuştu.

“Riva’da bir de orman arazimiz var” diyen başkan Özbek, “Yaklaşık 200 dönüm burası. Orman evleri, hobi evleri gibi evler yapılıp satışa çıkarılacak. Orman arazisini Emlak Konut’a geliştirmek üzere devrettik. Emlak Konut geliştirmekten vazgeçirse devredilecek bize” dedi.

Özbek transfer konusunda, “Geçen yıldan gelen eksikleri tecrübelerimizle gidermek istiyoruz. Cenk Ergün’le anlaştık. Cumhuriyetin 100. yılında başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Transfer çalışmalarına başlıyoruz. Çok güzel bir takım kuracağız, bu konuda hiç endişe etmeyin. Kombinelerimiz satışa çıktı. Kombinelere ilgi göstermeniz bizim için önemli” diye konuştu.

“ÇOK KARARLIYIM, BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASI’NDAN ÇIKACAĞIM”
Bankalar Birliği Anlaşması’na de değinen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Çok kararlıyım, Bankalar Birliği Anlaşması’ndan çıkacağım. Uygulayacağımız projelerimizle beraber, bundan çıkmak son derece kolay. Ziraat Bankası Genel Müdürü’ne söyledim. ‘Bankalar Birliği Anlaşması’ndan çıkacağız’ dedim. ‘Nasıl olacak o iş? dedi. Halledeceğimi söyledim. Bu prangadan kurtulmak son derece olası” dedi.

“GALATASARAY, 4 BÜYÜK KULÜP İÇİNDE MALİ DURUMU EN İYİ OLANDIR”
Galatasaray’ın mali durumunun iyi olduğunun altını çizen Dursun Özbek, “Galatasaray, 4 büyük kulüp içinde mali durumu en iyi olan kulüptür. Bütün bankacılar bunu söylüyor. İnsan bunu duyduğunda gururlanıyor” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek’ten transfer müjdesi!

Yorumlar kapalı.