Galatasaray, Radamel Falcao’yla yollarını resmen ayırdı!

Galatasaray, La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'yla anlaştığı öne sürülen Radamel Falcao'yla yollarını ayırdığını resmen duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano’yla anlaştığı öne sürülen Radamel Falcao’yla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Sarı-kırmızılıların açıklamasında “Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

KARŞILIKLI ANLAŞMAYI BEKLİYORLAR

Rayo Vallecano’nun Radamel Falcao’yu bonservis ödemeden transfer etmek istediği ve Kolombiyalı oyucunun sarı kırmızılı kulüp ile sözleşmesini karşılıklı fesh etmesini beklediği belirtildi.

İMZAYI ATTI

Yaşanan bu gelişmelerden sonra yıldız oyuncunun 1+1 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi. Galatasaraylı yetkililer ile fesih görüşmelerini gerçekleştiren Falcao’nun transferi 48 saat içinde resmiyet kazanacak.

İspanya La Liga’da mücadele eden ve başkent Madrid’in kulübü olan Rayo Vallecano, bu sezon çıktığı 3 resmi maçta 3 puan aldı.

İspanya’da daha önce Atletico Madrid forması giyen Falcao, 2019 yazında bonservissiz olarak Monaco’dan Galatasaray’a transfer olmuştu. 35 yaşındaki santrfor, bu sezon oynadığı 3 resmi maçta toplam 25 dakika süre aldı.

GALATASARAY, FALCAO İLE YOLLARINI AYIRDIĞINI DUYURDU

Son olarak sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Radamel Falcao ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

 

Galatasaray, Radamel Falcao’yla yollarını resmen ayırdı!

Yorumlar kapalı.