Galatasaraylı Gomis’ten çarpıcı ekonomi yorumu: Hepimiz zor günlerden geçiyoruz

Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Gomis'in, İstanbulspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Tecrübeli futbolcu lider oldukları maçın ardından kulübün ve taraftarın ekonomik olarak zorluk yaşadığını belirterek, "Hepimiz zor günlerden geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto Süper Lig‘in 15. haftasında Galatasaray, İstanbulspor’u Gomis’in attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Galatasaray, 662 gün sonra Süper Lig’de liderlik koltuğuna yükseldi. Takımını liderliğe taşıyan Gomis‘ten maç sonu dikkat çeken bir açıklama geldi.

“PARALARINI HARCIYORLAR”

37 yaşındaki golcü taraftarın zor şartlarda maça gelmek için harcama yaptığını belirterek, “Şu anda hepimiz zor günlerden geçiyoruz. Buna rağmen paralarını ödeyip buraya geliyorlar. Dolayısıyla bizim de karşılığını vermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

1.75 MİLYON EURO KAZANIYOR

Galatasaray’ın ve taraftarın bütçesini düşünen tecrübeli golcünün hassasiyeti alkış topladı. Galatasaray’la mukavelesi sezon sonu dolacak Gomis, 1.75 milyon euro (35 milyon lira bonuslar hariç) ücret kazanıyor.

Galatasaraylı Gomis’ten çarpıcı ekonomi yorumu: Hepimiz zor günlerden geçiyoruz

Yorumlar kapalı.