Gazeteci, müzisyen Tolga Akyıldız, son yolculuğuna uğurlandı: Ünlü isimler törene akın etti

Hey ve Blue Jean Dergisi ile Hürriyet, Milliyet ve Akşam gazeteleri gibi birçok yayın kuruluşunda yazarlık, editörlük yapan gazeteci, yazar, müzisyen Tolga Akyıldız, son yolculuğuna uğurlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Akyıldız, Zincirlikuyu Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine Tolga Akyıldız’ın ailesi, meslektaşları ve dostları katıldı.

Törende AA muhabirine açıklamada bulunan müzisyen Teoman, kariyerinin başından beri Akyıldız ile arkadaşlıkları olduğunu belirterek, “Son zamanlarda, gençlerin prodüksiyonlarında çalışmaya başlamıştı. Çok sağlıklıydı, hevesliydi. Gülerek onları anlattı. Tolga’nın kaybına çok üzgünüz” dedi.

Teoman, Tolga Akyıldız’ın başarılı işlerine işaret ederek, şöyle konuştu:

“Onun ilişkide olduğu, olabileceği o kadar güzel bir alan vardı ki. Aynı zamanda sadece geçmişiyle değil gelecekte yapacaklarını da kaybetmiş oluyoruz bu durumda. Çok üzgünüm. Onu kaybettiğim için de çok üzgünüm, yapabileceklerini yapamadığı ve yapamayacağı için de çok üzgünüm. Birçok kişiye çok faydası olabilecek bir isimdi. Çok büyük bir kayıp.

Onun kadar tecrübelisi yok. Çok zeki ve işin her alanına hakim birisiydi. Yeri doldurulamayacaktır tabii. Herkesin çok sevdiği, çok nezih, çok eğlenceli birisiydi. Biz müzikseverler, müzisyenler hem onu kaybettiğimiz için hem de yapamadıkları için çok üzgünüz.”

Gazeteci, müzisyen Tolga Akyıldız, son yolculuğuna uğurlandı: Ünlü isimler törene akın etti

Yorumlar kapalı.