Gelecek Partili Serkan Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na sert sözler: İyi ki olmamış!

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile seçimden önce imzaladıkları protokole ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi. Özcan, seçimin kaybedilmesine atıfta bulunarak, "Binlerce insana büyük bir teselli bahşettiniz! İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün akşam Habertürk programında, Özdağ ile seçimlerden önce imzaladıkları anlaşmayla ilgili, “Bu protokol kamuoyuna açık bir protokol değil. Dolayısıyla ikimizin namusuna teslim edilmiş bir protokoldür” sözleri büyük tepkiye yol açtı.

Kılıçdaroğlu’na Altılı Masa’da yer alan siyasi partilerin temsilcilerinden art arda açıklamalar geldi. İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın ardından sosyal medyadan paylaşım yapan Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, seçimi kaybetmeleriyle ilgili, “teselli bulduğunu” ifade etti.

Özcan, şöyle dedi:

“Başka hiçbir söz ya da açıklama seçim mağlubiyeti nedeniyle duyduğum büyük üzüntüyü ortadan kaldıramazdı. Teşekkür ederim Sn.Kılıçdaroğlu! Ben ve benim gibi sırf bu ülkeye demokrasi, hukuk ve eşitlik gelsin diye gecesini gündüzüne katan binlerce insana büyük bir teselli bahşettiniz! İyi ki olmamış!”

Gelecek Partili Serkan Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na sert sözler: İyi ki olmamış!

Yorumlar kapalı.