Gerici Belediye Başkanı Birol Şahin ‘kadın’ şarkıcılardan rahatsız oldu; yanıt Ece Seçkin’den geldi

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinin belediye başkanı Birol Şahin, Düzcespor’un şampiyonluk kutlamasında kadın şarkıcının sahne almasını ‘kente yakıştıramadı.’ Şahin, "Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama sınırları aşmadan!!!" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın üniformalarının İslam’a uygun olmadığını savunup sporcuların kendilerini ‘teşhir ettiğini‘ söyleyen ve tepki çeken paylaşımı sonrasında MHP’den ihraç edilen Düzce’nin Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, bu kez de Düzcespor’un şampiyonluk kutlamalarına getirilen kadın sanatçıdan ‘rahatsız’ oldu.

Şahin, futbolda ikinci lige yükselen Düzcespor’un düzenlediği şampiyonluk kutlamasında kadın sanatçının sahne almasına yönelik “Kutlama için bir bayan şarkıcı getirmeleri Düzcespor’a ve Düzce’ye yakışmaz” ifadelerini kullandı.

“DÜZCE MUHAFAZAKÂR BİR YERDİR”

Sahneye kadın sanatçının çıkmasına tepki gösteren Şahin, “Düzcespor’un şampiyon olmasından çok mutlu olduk, tebrik ettik, sevindik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor’a ve ve Düzceliye yakışmaz!!! Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama sınırları aşmadan!!!” ifadelerini kullandı.

Gerici Belediye Başkanı Birol Şahin 'kadın' şarkıcılardan rahatsız oldu; yanıt Ece Seçkin'den geldi

MHP’DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Şahin daha önce de Tokyo’ya gidecek olan ‘Filenin Sultanları’nı hedef alarak “Allahu Teala’nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksin” ifadelerini kullanmış ve MHP’den ihraç edilmişti.

ECE SEÇKİN’DEN SERT TEPKİ

Şahin’e yanıt ise şarkıcı Ece Seçkin’den geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Seçkin, Şahin’in paylaşımını şaşkınlıkla okuduğunu belirterek; ”Sayın Şahin, bayan değil kadın! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim. Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Kendisinin ve kadınların şarkı söylemeye devam edeceklerini belirten Seçkin, paylaşımında; ”Siz “kadın,müzik ve konser” üçlemesine “sınırları aşmak” diyorsanız size kötü bir haberim var Sayın Şahin…Ben ve kadın meslektaşlarım sizin gibilerin zihniyet “sınırlarını aşmak” için şarkılar söylemeye devam edeceğiz! Kadınları susturamazsınız” ifadelerine yer verdi.

Seçkin ayrıca ”Bu mesleği yapan tüm kadın arkadaşlarımdan #KadınlarıSusturamazsınız tag’ine destek bekliyorum. Müzik susmasın,biz susmayalım. Kalın sağlıcakla” diye yazdı.

Gerici Belediye Başkanı Birol Şahin ‘kadın’ şarkıcılardan rahatsız oldu; yanıt Ece Seçkin’den geldi

Yorumlar kapalı.