Gökhan Alkan aşka geldi: Mahzun bakışlım, yok burunlum!

Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan Nesrin Cavadzade ile yollarını ayırdığı konuşulan Gökhan Alkan, aşka geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alkan, sevgilisinin çocukluk fotoğrafını, “Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak… Ve alnından çıkıpla, çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak…” sözleriyle paylaştı.

Meslektaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan fotoğraflarını kaldırmıştı. Ayrıldıkları konuşulan çift ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Aralarındaki buzları eriten ikiliden Alkan, Cavadzade’nin çocukluk fotoğrafını ve birlikte çekilen yeni karelerini sosyal medya hesabından yayınlayarak, “Aşk devam ediyor” mesajı verdi.

 “MAHZUN BAKIŞLIM, YOK BURUNLUM!”

Aşka gelen Gökhan Alkan, sevgilisine 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram’dan, “Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak… Ve alnından çıkıpla, çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak…” ifadeleriyle seslendi. 33 yaşındaki ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinden 220 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

 

Gökhan Alkan aşka geldi: Mahzun bakışlım, yok burunlum!

Yorumlar kapalı.