Gökhan Çıra ile yasak yaşadığı iddia edilmişti… Melisa Emirbayer evlendi

Gökhan Çıra'nın eski eşi Selin Ciğerci'yi, Melisa Emirbayer ile aldattı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Gökhan Çıra ile anılan Survivor eski yarışmacısı Melisa Emirbayer, Sami Hamidi ile dünyaevine girdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra bir süre önce Survivor eski yarışmacısı Melisa Emirbayer ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Seren Serengil kendisinin de yorumculuğunu üstlendiği magazin programında yaptığı açıklamada Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra’nın Melisa Emirbayer’i takıntı haline getirdiğini iddia etmişti.

Melisa Emirbayer “Seren Serengil tarafından oyuna getirildim” demişti. Selin Ciğerci de Melisa ile buluşarak birlikte bir açıklama yapmış ve gündem olmuştu. Survivor eski yarışmacısı Melisa Emirbayer evlendi. Sami Hamidi ile evlenen ünlü yarışmacı hemen soyadını değiştirdi ve fotoğraflarını da paylaştı.

Melisa Emirbayer paylaşımında “Bu özel günümüzde bizi gerek mesajlarıyla gerek arayarak gerekse yanımızda olarak yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. En özel en güzel duygularımsın” dedi.

Gökhan Çıra ile yasak yaşadığı iddia edilmişti… Melisa Emirbayer evlendi

Yorumlar kapalı.