1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Gökhan Özoğuz’dan ‘dolar’ tepkisi

Gökhan Özoğuz’dan ‘dolar’ tepkisi

Türk Lirası her saniye erimeye devam ediyor. Son olarak 1 dolar 12 lirayı aştı. Euro/TL kuru ise 14'ün üzerine çıktı. Şarkıcı ve Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kurdaki sert yükselişe ve ekonomideki duruma tepki gösterdi.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Lirası her saniye erimeye devam ediyor. Son olarak 1 dolar 12 lirayı aştı. Euro/TL kuru ise 14’ün üzerine çıktı. Şarkıcı ve Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kurdaki sert yükselişe ve ekonomideki duruma tepki gösterdi.

Euro/TL’de ise bir eşik daha aşıldı. Euro/TL kuru öğle saatlerinde 14’ün üzerine çıktı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Dolar ve euro kurunda yaşanan bu sert yükseliş, sosyal medyanın gündemini oluşturdu. #Dolar12TL etiketi, kısa Twitter gündeminde 1. sıraya oturdu. Pek çok ünlü isim, Türk lirasının dolar ve euro karşısında günden güne değer kaybetmesine sert tepki gösterdi.

GÖKHAN ÖZOĞUZ: ÇARŞAMBA SALIDAN DA İYİ OLACAK

Piyasalardaki hareketliliğe yönelik paylaşımda bulunan isimlerden biri de Şarkıcı ve Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz oldu.

Twitter’dan #Dolar12TL etiketiyle bir paylaşım yapan Özoğuz, “Çarşamba, salıdan da iyi olacak” ifadelerini kullandı.

 

Gökhan Özoğuz’dan ‘dolar’ tepkisi
0

Yorumlar kapalı.

KAI ile Sohbet Et

KAI ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir