Gonca Vuslateri paylaşımıyla şaşırttı! Pantolonunu indirip poz verdi

Birçok dizide rol alan ve sıra dışı tarzıyla tanınan Gonca Vuslateri, Urla'da bir traktör üzerinde çektirdiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Vuslateri'nin pantolonunu indirdiği fotoğraflarına takipçilerinden yüzlerce yorum geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya mecraları ünlülerin yeni tanıtım ve PR alanlarına dönüştü. Geçmişte basın danışmanları ile çalışan ünlü isimler artık sosyal medya hesaplarından yaptıkları ilginç paylaşımlarla kısa sürede gündeme gelmeyi başarıyor.

Bu isimlerden biri de oyuncu Gonca Vuslateri.

Tatil için gittiği Urla’da siyah mayosuyla traktörde ilginç pozlar veren Vuslateri, takipçilerini şaşırtırken magazin gazetecilerinin de dikkatini çekmeyi başardı.

BELİNİN ALTINA KADAR İNDİRDİ

Birçok dizide rol alan ve kendine özgün tarzıyla bilinen Vuslateri’nin belinin altına kadar indirdiği pantolonu sosyal medyada gündem oldu. Siyah mayosunun altına giydiği kot pantolonu kasığının altına kadar indiren oyuncu, çektirdiği pozlarını sosyal medyada hesabından yayınladı.

Gonca Vuslateri paylaşımıyla şaşırttı! Pantolonunu indirip poz verdi

Gonca Vuslateri, yayınladığı karelerin altına da şu notu yazdı:

“İki traktör göreyim, kullanayım.. İki kilo fazlam var mı yok mu trekler abi der, binerim.. Ayağımızın tozuyla selam vermeye geldik.”

Gonca Vuslateri paylaşımıyla şaşırttı! Pantolonunu indirip poz verdi

Gonca Vuslateri’nin paylaşımlarının altına takipçilerinin yaptığı yorumlar da dikkatlerden kaçmadı. Bir takipçisi güzel oyuncunun pozlarını geçmişte yayımlanan magazin dergilerinin kapak çekimlerine benzetti. Bir diğeri ise “Kıız donun düşüyor” yazdı.

İŞTE O İLGİNÇ YORUMLARDAN BAZILARI

Gonca Vuslateri paylaşımıyla şaşırttı! Pantolonunu indirip poz verdi

 

Gonca Vuslateri paylaşımıyla şaşırttı! Pantolonunu indirip poz verdi

 

Geçtiğimiz aylarda Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu olan oyuncu programda çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Sabuncuoğlu’nun “İkinci evlilik olur mu?” sorusuna ünlü oyuncu, “Evlilik güzel bir şey. Neden olmasın…” yanıtını vermişti.

Evliliğin en sevmediği tarafının ‘boşanmak’ olduğunu söyleyen Vuslateri, “Güzel bir evliliğim vardı. Dünyevi farklılıklardan dolayı evliliğimiz bitti. Yeniden evlendiğini duydum. Önümüzdeki ay ben de evleneceğim” diyerek espri yapmış, “Mutluluğun peşinde bir kadınım. Çok eski sevgilimin nişanına gittim. Eski defterleri tutmak gibi bir huyum yok” diye konuşmuştu.

HAYATINI MERAL OKAY DEĞİŞTİRDİ

Hayatını değiştiren ismin Meral Okay olduğunu dile getiren Gonca Vuslateri, “Arkadaşımın telefonundan telefonunu gizlice aldığım Meral Okay’ın karşısına çıktığımda bana ‘Dik dur’ dediği günü unutamıyorum. Oturdu, benimle saatlerce sohbet etti. ‘Biraz sabret, çok iyi bir oyuncu’ olacaksın dedi. Onu dinledim. Para kazanmak için çok çalıştım” diyerek Okay’ın kariyerinin başlangıç aşamasındaki önemine dikkat çekmişti.

Gonca Vuslateri paylaşımıyla şaşırttı! Pantolonunu indirip poz verdi
Senarist, oyuncu ve söz yazarı Meral Okay, 2012’de yaşamını yitirmişti.

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

2 Eylül 1986 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen Gonca Vuslateri astsubay bir babanın kızı olduğu için 8 yıl boyunca Adana’da lojmanda yaşadı. 1994 yılında babası emekli olduktan sonra ailesi ile birlikte Bursa’ya geri taşındı.

1998’da annesi ve babası boşanan oyuncu bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul’da yaşamaya başladı. İlkokul yıllarından itibaren oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi.

İlk oyunculuk deneyimini ‘Ruhsar’ dizisiyle yaşadı. Uzun yıllar sonra yer aldığı ‘Küçük Sırlar’ isimli dizide canlandırdığı Ceyla karakteri ile tanındı.

Asıl popülerliğini senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı ‘Yalan Dünya’ dizisinde aynı anda canlandırdığı iki karakter ile kazanmıştır. Vasfiye Teyze ve Eylem karakterlerini canlandıran oyuncu dizinin en sevilenleri arasında girmiştir.

Bir dönem fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ile birliktelik yaşayan Vuslateri, Edip Burak Ertoğan ile 31 Aralık 2015’de yurt dışında evlendi. Çift 30 Nisan 2018 tarihinde boşandı.

Filmleri ve Dizileri:

Oyuncu:

2018 – Tehlikeli Karım (Derin) (TV Dizisi)
2017 – Düğüm Salonu (Buse) (Sinema Filmi)
2016 – Anne (Şule Akçay) (TV Dizisi)
2015 – Komedi Türkiye (Tv Programı)
2015 – Bizans Oyunları: Geym of Bizans (Klitorya) (Sinema Filmi)
2012 – İbret-i Ailem (Yıldız) (TV Dizisi)
2011 – Yalan Dünya (Eylem/Vasfiye Teyze) (TV Dizisi)
2011 – Yerden Yüksek 2. Sezon (Kumru) (TV Dizisi)
2010 – 2011 – Küçük Sırlar (Ceyla) (TV Dizisi)
2010 – Kaybedenler Kulübü (Yurttaki Kız) (Sinema Filmi)
2009 – Bornova Bornova (Hande) (Sinema Filmi)
2009 – Canım Ailem 2. Sezon (Nurcan) (TV Dizisi)
2006 – Kız Babası (TV Dizisi)
2004 – Büyük Buluşma (Filiz) (TV Dizisi)
2004 – Aliye (TV Dizisi)
2000 – Eyvah Kızım Büyüdü (TV Dizisi)
1997 – Ruhsar (TV Dizisi)

Seslendirme:

2015 – Kötü Kedi Şerafettin (Seslendirme) (Sinema Filmi)

Gonca Vuslateri paylaşımıyla şaşırttı! Pantolonunu indirip poz verdi

Yorumlar kapalı.