Gözaltına alınan YouTuberlara ev hapsi

Sokak röportajları yapan ve dün gözaltına alınan 3 YouTuber bugün salıverildi. İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, avukat Ömer Faruk Dağ, sokak söyleşileri yapan İlave TV'nin sahibi Arif Kocabıyık, Kendine Muhabir’ın sahibi Hasan Köksoy ve Turan Kural’a ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı verildiğini duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sokak röportajları yapan ve dün gözaltına alınan 3 YouTuber bugün salıverildi. İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, avukat Ömer Faruk Dağ, sokak söyleşileri yapan İlave TV’nin sahibi Arif Kocabıyık, Kendine Muhabir’ın sahibi Hasan Köksoy ve Turan Kural’a ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı verildiğini duyurdu.

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve avukat Ömer Faruk Dağ, dün, Antalya’da Sokak söyleşileri yapan İlave TV’nin sahibi Arif Kocabıyık, Kendine Muhabir’in sahibi Hasan Köksoy, Sade vatandaş hesabının sahibi Mehmet Koyuncu ve Turan Kural’ın gözaltına alındığını açıklamıştı. Dağ, sosyal medya hesabından müvekkilleri ile Antalya Adalet Sarayı önünden fotoğraf paylaştı ve “Arif Kocabıyık, Hasan Köksoy ve Turan Kural hakkında ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı verildi” dedi.

“ARAMA EMRİ SEBEBİ MÜCAHİT BİRİNCİ”

Dün Twitter’dan paylaşım yapan Kendine Muhabir, “Sabah saat 7’de polis evimize baskın yapıp, bilgisayar ve bütün iletişim araçlarımızı aldılar. Eşimi Hasan Köksoy’u şu an polisler araca bindirip götürdüler… Arama emri sebebi Mücahit Birinci” dedi.

Avukat Mücahit Birinci halen AKP MKYK üyesi olarak görev yapıyor.

 

Gözaltına alınan YouTuberlara ev hapsi

Yorumlar kapalı.