Guinness Rekorlar Kitabı’na ‘Dünyanın en uzun boylu’ kadını olarak giren Rumeysa Gelgi, ilk seyahatini THY ile yapacak

Ekim 2021 tarihinden itibaren Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın yaşayan en uzun boylu kadını olarak giren Rumeysa Gelgi, Eylülde ABD'nin San Francisco şehrine gidecek Gelgi, "Gösterdikleri incelik, duyarlılık ve hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. THY ile uçmaktan büyük mutluluk ve onur duyacağım." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Dünyanın un uzun boylu kadını” unvanıyla Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Rumeysa Gelgi, ilk kez yapacağı uçak seyahatini, Türk Hava Yolları (THY) ile ABD’ye giderek gerçekleştirecek.

Guinness Rekorlar Kitabı'na 'Dünyanın en uzun boylu' kadını olarak giren Rumeysa Gelgi, ilk seyahatini THY ile yapacak

Ailesiyle Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yaşayan 2 metre 15 santimetre uzunluğundaki weaver sendromlu Gelgi, yaptığı açıklamada, Guinness Dünya Rekorları’nın etkinliği için eylül ayında San Francisco şehrine gideceğini belirtti.

Boyu ve rahatsızlıkları nedeniyle sedye ve refakatçi yardımıyla seyahat edebildiğini, bu nedenle sorunlar yaşadığını aktaran Gelgi, THY’nin kendisine her türlü desteği sağladığını ifade etti.

Uçakta sedye ile seyahat prosedürlerinin bulunduğuna dikkati çeken Gelgi, “Başta THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat Bey olmak üzere bütün personele, gösterdikleri incelik, duyarlılık ve hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Eylül ayında San Francisco’ya yapacağım seyahat hem benim ilk seyahatim hem de ilk uçak yolculuğum olacak. THY ile uçmaktan büyük mutluluk ve onur duyacağım.” ifadelerini kullandı.

Guinness Rekorlar Kitabı’na ‘Dünyanın en uzun boylu’ kadını olarak giren Rumeysa Gelgi, ilk seyahatini THY ile yapacak

Yorumlar kapalı.