Gülben Ergen’den seçim öncesi çok konuşulacak çıkış! “Oy için çırpınan…”

Şarkıcı Gülben Ergen, yaklaşan 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kahramanmaraş depremlerinin ardından afet bölgesinde anaokul yaptırmak için seferber olan ünlü şarkıcı seçim döneminde ‘bangır bangır’ siyaset yapılmaması gerektiğini belirtti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketinin ardından harekete geçen şarkıcı Gülben Ergen, seçimleri hatırlatarak tepki gösterdiği bir paylaşım yaptı.

“OY İÇİN ÇIRPINAN BİR REKLAM GÖRMEK İSTEMİYORUM”

Afet bölgelerine anaokul yaptırmak için yardım kampanyası başlatan Gülben Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçimleri hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: “Seçimler, mitingler, sokak arası afişler, bangır bangır siyaset, parti, oy için çırpınan hiçbir reklamı görmek istemiyorum. Bu büyük reklam meblağı insanların kalıcı barınmalarına, çocuklara kullanılsın. İnsanlar sadece oy vermelerinin önemi ve değeri konusunda bilinçlendirilsin.”

Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde de Instagram hesabından yaptığı paylaşımda normalleşme sürecine tepki göstererek “Ben sizin yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, giydiğiniz paylaşımlarınızdan nefret ediyorum” demişti.

Gülben Ergen’den seçim öncesi çok konuşulacak çıkış! “Oy için çırpınan…”

Yorumlar kapalı.