Gülben Ergen’in ‘Poyraz bebek’ isyanı: Bunu yapan şeytanla aynı havayı solumaktan tiksiniyorum!

Uşak’ta annesinin sevgilisi tarafından dövülen, cinsel istismara maruz kalan ve beyin kanaması geçirdiği ileri sürülen Poyraz bebek yaşam savaşı verdiği haberi sosyal medyada infial yarattı. Sanatçı Gülben Ergen'de yaşananlara sessiz kalmazken "İki yaşındaki bebeğe tecavüz eden bu şeytanla aynı havayı solumaktan tiksiniyorum!" paylaşımını yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dövülerek beyin kanaması geçiren ve cinsel istismara maruz kalan 2 yaşındaki Poyraz bebek yaşam mücadelesi verdiği haberi sosyal medyada infial yarattı. Sanatçı Gülben Ergen’de yaşanan iğrenç olaya tepkisiz kalmadı ve #poyrazicinadelet diyerek “İki yaşındaki bebeğe tecavüz eden bu şeytanla aynı havayo solumaktan tiksiniyorum! bebek beyin kanamasından hastanede!” notunu paylaştı.

Yaşam mücadelesi veriyor

Uşak’ta annesinin sevgilisi tarafından dövüldüğü ve beyin kanaması geçirdiği ileri sürülen Poyraz bebek yaşam savaşı verirken saldırgan öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla tutuklandı. Bebekte cinsel istismar bulgusuna da rastlandı.

Uşak’ta annesinin sevgilisi tarafından darp edilip ağır yaralanan 2 yaşındaki Poyraz bebek yaşam savaşı veriyor. Cuma günü annesi tarafından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Poyraz bebeğin vücudunda darp izine rastlandı.

Sözcü’den Selami Aydın’ın haberine göre, Bebeğe annesi ile birlikte yaşayan Yaşar E. adlı kişinin sürekli şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Beyin kanaması geçiren Poyraz bebek yoğun bakımda yaşam savaşı verirken saldırgan öldürmeye teşebbüs suçuyla gözaltına alındı.

İddialara göre Poyraz bebeğin muayenesi sırasında cinsel istismar bulgularına da rastlandı. Hem şiddet hem de cinsel istismara ilişkin bulguların doktor raporlarında yer aldığı ileri sürüldü. Poyraz bebeğin annesinin saldırgan ile sosyal medya üzerinden tanıştığı ve bir aydır birlikte yaşadığı belirtildi.

TUTUKLANDI

Şüphelinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı kaydedildi. Olayın duyulmasının ardından sosyal medya kullanıcıları ayağa kalktı. Poyraz için adalet ve Yaşar E. tutuklansın etiketleri ile açılan sayfalara binlerce paylaşım yapıldı.

Gülben Ergen’in ‘Poyraz bebek’ isyanı: Bunu yapan şeytanla aynı havayı solumaktan tiksiniyorum!

Yorumlar kapalı.