Gülşen aylar sonra sahnede! Dansı ve kıyafetiyle beğeni topladı

İmam hatiplilerle ilgili sözlerinin aylar sonra dolaşıma sokulması sonrası hedef gösterilen ve ağustos ayında tutuklanarak 3 gün sonra tahliye olan şarkıcı Gülşen, aylar sonra sahne aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Nisan 2022’de verdiği bir konserde imam hatiplilerle ilgili sözleri gerekçe gösterilerek “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlamasıyla ağustos ayında tutuklanan Gülşen, tahliye olduktan sonra ev hapsine çarptırıldı. Cezasının kaldırılmasının ardından tüm konserlerini iptal eden şarkıcı, yurt dışına gitti.

Bir süredir ailesiyle gözlerden uzak bir hayat yaşayan Gülşen, aylar sonra sahneye çıktı.

Özel bir şirketin yılbaşı etkinliğinde sahne alan şarkıcı, siyah etek ve gold püskül detaylı kıyafetiyle beğeni topladı.

NE OLMUŞTU?

Gülşen’in nisanda verdiği bir konserde, “İmam hatipte okumuş. Sapıklığı oradan geliyor” demesinin yer aldığı bir video aylar sonra dolaşıma sokulmuştu. Kime söylendiği belli olmayan söz konusu ifadenin yer aldığı videonun yayılmasının ardından Twitter’da ‘#GülşenTuklansın’ diye etiket açılmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülşen hakkında soruşturma başlatmıştı.

Daha sonra sözleri hakkında özür dileyen Gülşen, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlanmıştır.

Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum.

Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım…”

AVM’de gözaltına alınan Gülşen, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Tutukluluğu ev hapsine çevrilen Gülşen 29 Ağustos’ta  cezaevinden tahliye oldu.

Gülşen aylar sonra sahnede! Dansı ve kıyafetiyle beğeni topladı

Yorumlar kapalı.