Güzellik yarışmasında gerginlik: Rusya güzeli, Ukrayna güzeli tarafından zorbalığa uğradığını söyledi

ABD'de düzenlenen bir güzellik yarışmasında Ukrayna güzeli Viktoria Apanasenko ve Rusya güzeli Anna Linnikova karşı karşıya geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin New Orleans kentinde 71’incisi düzenlenen Miss Universe güzellik yarışması, Ukrayna güzeli ile Rusya güzeli arasındaki gerilimin yükseldiği bir siyasi çatışma alanına dönüştü.

Rusya güzeli, diğer yarışmacı arkadaşları tarafından “dışlandığını” ve Ukrayna güzeli tarafından “zorbalığa” uğradığını iddia etti.

Yarışmada son 16’ya kalmayı başaramayan Rusya güzeli Anna Linnikova, başarısızlığını gündeme bağladı.

Jeopolitik olayların kendisini “Ukrayna’dan uzun süredir tanıdıklarının olumsuz yorumlarına” kurban ettiğini düşünen Linnikova, Ukrayna güzeli Viktoria Apanasenko’nun kendisiyle sohbet etmek istememesini “üzücü” olarak değerlendirdi.

“BENDEN KAÇTILAR”

Linnikova, “Diğer pek çok kişi kökenimi öğrenerek benden kaçtı ve uzak durdu. Ukrayna ve İsviçre’den gelen kızlar benden ateş gibi kaçtılar! En başından beri Ukraynalı sosyal medya kullanıcılarının sürekli hakaret ve tehditleriyle karşılaştım” ifadelerini kullandı.

Linnikova, kazanamamasının nedeni olarak savaşa işaret ederek, “İlk 16 aşamasıyla ilgili her şey tamamen siyasi bir içeriğe sahip. Performansımın kalitesinin bundan etkilendiğini sanmıyorum” diye konuştu.

Linnikova, Apanasenko’nun hemen yanında sıraya girmeye çalıştığını, ancak Apanasenko’nun diğer bir adaydan Linnikova ile arasında girmesini istediğini söyledi.

“KİNCİ BİRİ DEĞİLİM”

Apanasenko ile “temas” kurmaya çalıştığını, ancak tüm çabalarının “boşa” çıktığını dile getiren Linnikova, “Apanasenko’nun gösterici davranışını herkes gördü, bu onun seçimi ve ben kin tutmuyorum” ifadelerini kullandı.

Apanasenko, Daily Beast’e verdiği demeçte, yarışmanın final gününde savaştan ve roket saldırılarının 41 sivilin hayatına mal olduğu Dnipro saldırısından görüntüler izlediğini söyledi.

“SAVAŞ HAKKINDA TEK KELİME ETMEDİ”

Yarışmanın yapılmasından haftalar önce Rus füze saldırılarından korunmak için bodrum katlarında saklananlar arasında olduğunu açıklayan Apanasenko, “Miss Universe’e destekleri için minnettarım, ancak organizatörlerin kan rengi kırmızı bir elbise giyen Rusya Güzeli ile aynı sahnede ayakta durmanın ve gülümsemenin benim için nasıl bir his olduğunu anladıklarından emin değilim” dedi.

Apanasenko, “Son ana kadar Rusya Güzeli’nin yanıma gelip özür dileyeceğini umuyordum, fakat  o sadece propaganda amaçlı olduğunu düşündüğüm bir selfie çekmek için yanıma geldi. Rusya Güzeli savaş hakkında tek kelime etmedi” diye konuştu.

Güzellik yarışmasında gerginlik: Rusya güzeli, Ukrayna güzeli tarafından zorbalığa uğradığını söyledi

Yorumlar kapalı.