Hadise ile 5 ay evli kalan Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! “Yaptığım için utanç duydum”

Hadise’den boşanan Mehmet Dinçerler, hediye ettiği 3 milyon liralık yüzüğün sahte olduğu ve ayrılırken robot süpürgeyle gümüş tepsiyi aldığı iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Yıllar önce attığı tweetlerle ilgili de konuşan Dinçerler, "Yaptığım için utanç duydum" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen Mayıs ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı’nda aile arasında evlenen ünlü şarkıcı Hadise’nin mutluluğu uzun sürmedi. Çift 5 aylık evliliklerini 30 Eylül’de sonlandırdı.

Evliliğin bitmesinin ardından Mehmet Dinçerler’in Hadise ile yaşadığı evden robot süpürge ve gümüş tepsiyi aldığı haberleri günlerce konuşuldu. Aynı zamanda evlilik teklifi ettiği 3 milyon liralık tektaşın da sahte olduğu iddia edildi.

YÜZÜK SAHTE Mİ?

Katıldığı bir programda sessizliğini bozan Mehmet Dinçerler, çıkan tüm iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Dinçerler, “Yüzük sahte değil, böyle bir şey olabilir mi? İlişkiyi yıpratmak için yapılan şeylerdi. Konuşmaya tenezzül etmedim, çünkü ne söylesem zaten tersi yazılıyordu. Bir itibar suikastı vardı. Mutlu bir beraberlik varken yüzüğün değerinin konuşulması çok saçma” dedi.

‘Boşandıktan sonra robot süpürge ve gümüş tepsiyi geri aldın mı’ sorusunu da yanıtlayan Mehmet Dinçerler, “Hayatım boyunca ufak tefek şeylerin peşinde koşan biri olmadım. Maddiyat ve eşyaların peşinde koşan bir süreç yaşamadık” dedi.

“YAPTIĞIM İÇİN UTANÇ DUYDUM”

Dinçerler, “Senin tweetlerin yıllar sonra ortaya çıktı. Çıkış zamanı manidar bence. Nedir bu tweetlerin gerçeği?” sorusu karşısında şu ifadeleri kullandı: “Tweetler gerçekten çok üzücü. Ben de utanç duydum gördüğümde.

Bunlar 20’li yaşların başında sorumluluk sahibi olmayan bir gencin cahilce yazmış olduğu saçmalamalar. Bunu ben yaptığım için utanç duydum. Hatta gördüğüm anda sosyal medya hesaplarımı kapattı. Sebebi; karşıma çıksın istemedim. Üzerinden 10-15 sene geçmiş üzerinden. O zamanki Mehmet ile bu zamanki Mehmet arasında 500 kitap vardır. Ben o tweetleri yazan cahil genç olarak bu yaşıma gelmiş olsaydım, kendini geliştirmemiş cahil cühela olurdum.

“ÖZÜR DİLERİM”

Bu tweetler yüzünden bir grubun gönlünü kırdıysam gerçekten özür dilerim. Keşke yazmasaymışım”

HADİSE’NİN 3 MİLYON LİRALIK YÜZÜĞÜ GÜNLERCE KONUŞULMUŞTU

Hadise iş insanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.

YÜZÜK AİLEYİ DE KIZDIRDI

Mehmet Dinçerler tarafından hediye edilen 40 bin dolarlık yüzük, Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına damga vurmuştu. Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler’in avukatı “40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor” sözleriyle gündeme gelmişti.

Hadise ile 5 ay evli kalan Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu! “Yaptığım için utanç duydum”

Yorumlar kapalı.