Hailey Bieber, Selena Gomez hakkında ilk kez konuştu: “Justin’i çaldın!” dediler

Hailey Bieber, yıllar sonra ilk kez Justin Bieber ve Selena Gomez'in önceki ilişkilerinden bahsederek, "Justin'i Selena'dan çaldığı" iddialarına yanıt verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hailey Bieber, Justin Bieber ve Selena Gomez milyonlarca insanın ilgisini çeken bir aşk üçgenine karışmıştı. Tüm bunlar yaşanırken ne Selena, ne Justin ne de Hailey, hayranları ve takipçileri tarafından acımasızca hedef alındıklarında bile konu hakkında konuşmamışlardı. “Call Her Daddy” podcast’ine konuk olan Hailey, geçmişte de suçlandığı gibi Bieber’ı Selena’dan “çaldığı” yönündeki söylentilere değindi.

Hailey Bieber, Selena Gomez hakkında ilk kez konuştu: "Justin'i çaldın!" dediler

Programın sunucusu Alex Cooper tarafından paylaşılan podcast tanıtımında Cooper konuya değinerek, “İnsanlar (Justin ve Selena’nın) geçmişteki birlikteliklerine takmış durumdalar. (Gomez) ile aynı zamanda Justin ile hiç romantik bir ilişki yaşadınız mı?” sorusunu sordu.

Hailey, “Bu çok saçma. Bu konu hakkında gerçekten hiç konuşmadım. Devam eden nefretin büyük bir kısmı ‘Oh, onu çaldın’dan kaynaklanıyor. Bu, insanların gerçeği bilmesiyle ilgili. Çünkü ortada bir gerçek var” cevabını verdi.

‘En sağlıklı ve olgun karar’

Ünlü model, Justin’in Gomez ile ilişkisini kesin olarak bitirmesinin, şarkıcının “verebileceği en sağlıklı ve olgun karar” olduğunu iddia etti.

Hailey, “O ve ben takılmaya ya da bu tür bir şeye başladığımızda, o hiçbir zaman, hiçbir noktada bir ilişki içinde değildi. Birinin ilişkisini bozmak benim karakterime uygun değil, bunu asla yapmam, böyle yetiştirilmedim. Böyle şeylerle ilgilenmiyorum ve hiçbir zaman da ilgilenmedim” diye açıkladı.

Ayrılıkların doğası hakkında konuşan Hailey, bir ilişkide bazen “bir ileri bir geri” gitmenin doğal olduğunu anladığını, ancak Justin ve Gomez arasındaki durumun böyle olmadığını söyleyerek, “Açıkça söyleyebilirim ki Justin biriyle ilişki yaşarken ben asla onunla birlikte olmadım, bu kadar” ifadelerini kullandı.

İnternetin nişanının zamanlamasına verdiği tepkiye de değinen Hailey, 18 yaşından beri Justin’in hayatında olduğunu söyledi.

Hailey, “Bizim bir araya gelmemiz, nişanlanmamız ve onun bunlardan önce eski sevgilisiyle vakit geçirmesinin oluşturduğu zaman çizelgesi de çok sorgulanıyor. Dışarıdan nasıl göründüğünü ve ortada çok fazla algı olduğunu anlıyorum ancak ayrılmaları, onların o kapıyı kapatmaları olması gerekendi. O sırada bir ilişki içinde değillerdi ama tabii ki aralarında çok uzun bir geçmiş var” dedi.

Hailey Bieber, Selena Gomez hakkında ilk kez konuştu: "Justin'i çaldın!" dediler

Selena ve Justin’in çalkantılı ilişkisi

Justin Bieber ve Selena Gomez’in yaklaşık sekiz yıl süren inişli çıkışlı bir ilişkileri vardı. İkili 2017’de tekrar bir araya gelmiş ve 2018’de kesin olarak ayrılmıştı. Justin ve Hailey ise aynı yıl içinde evlenmişti.

Hailey sözkonusu çalma iddialarını hiçbir zaman kamuoyu önünde yanıtlamasa da bu yıl nisan ayında Selena ve Justin arasındaki durumun ve kamuoyunun görüşlerinin kendisini ne kadar etkilediğini anlatarak, “Ben kendi işime bakıyorum. Hiçbir şey yapmıyorum, hiçbir şey söylemiyorum. Lütfen beni rahat bırakın. Size yalvarıyorum. Gerçekten. Tek isteğim bu. Başka bir yerde mutsuz olun, lütfen” demişti.

Hailey Bieber, Selena Gomez hakkında ilk kez konuştu: “Justin’i çaldın!” dediler

Yorumlar kapalı.