Hailey Bieber’dan hamilelik iddialarına yanıt

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber, hamilelik söylentileriyle ilgili sessizliğini bozdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Justin Bieber ile mutlu beraberliği devam eden Hailey Bieber,  GQ Hype röportajında hamilelik iddialarına yanıt verdi.

“Son zamanlarda herkes ‘Aman Tanrım, o hamile’ diyordu ve bu daha önce de birçok kez başıma geldi” diyen ünlü model, “Cesaret kırıcı bir şey var ki… Bir kez olsun şişip hamile kalamam. ‘Ah, evet, umurumda değil’ deseydim bu yalan olurdu.”

Hailey Bieber'dan hamilelik iddialarına yanıt

Bieber, “Bunun doğru olduğu bir gün geldiğinde en son öğrenen siz olacaksınız” dedi.

Geçmişte ebeveynlik konusunda söyledikleriyle ilgili de konuşan ünlü isim, “Belki 18 yaşındayken çocukları belirli şeylere göre yetiştirmeme fikri hoşuma gitmişti ama şimdi hayatım 18 yaşımdakinden çok farklı” dedi ve ekledi:

“Henüz burada bir çocuk bile yokken ne yapacağımı veya ne yapmacağımı söylemek çok zor. Köpek ebeveyni dışında ebeveyn olmanın nasıl bir his olduğunu bile bilmiyorum. Ve bu hiçbir şekilde aynı şey değil.”

Anneliğin doğru zamanda gerçekleşecek bir şey olduğunu ifade eden Bieber, “Dürüst olmak gerekirse, günün sonunda insanların bu kadar umursaması o kadar komik ki. Bırakın ben bedenim ile yapmak istediğimi yapayım, siz de vücudunuzla yapmak istediğinizi yapın” şeklinde konuştu.

Hailey Bieber'dan hamilelik iddialarına yanıt

“ÇOCUK İSTİYORUM AMA KORKUYORUM”

Hailey Bieber, birkaç ay önce de çocuk isteyip istemedikleri sorusuna yanıt vermişti.

“Gerçekten bu konuda her zaman ağlıyorum” diyen Hailey Bieber, “Çocuğum olmasını çok istiyorum ama korkuyorum. İnsanların kocam veya arkadaşlarım hakkında bir şeyler söylemesi yeterli. Bir çocuk hakkında konuşan insanlarla yüzleşmek zorunda kalacağımı hayal bile edemiyorum” diyerek endişelerini dile getirmişti.

Buna rağmen çocuk fikrine uzak olmadığını vurgulayan ünlü model, “Onları yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapabiliriz, sevildiklerini ve güvende hissettikleri sürece” ifadelerini kullanmıştı.

Hailey Bieber’dan hamilelik iddialarına yanıt

Yorumlar kapalı.