Hakan Meriçliler’den Gonca Vuslateri tepkisi: “Yalan Dünya’da herkesin aldığı ücretler çok normaldi”

Hakan Meriçliler, flamenko ayakkabılarıyla dolaştığı Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. 54 yaşındaki sanatçı, 2012-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Yalan Dünya' dizisindeki rol arkadaşı Gonca Vuslateri'nin, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım" şeklindeki tepkisini değerlendirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital platformda kadın cinayetlerini konu alan ‘Mezarlık’ adlı diziye başladığını ve setten geldiğini söyleyen Hakan Meriçliler, “Kadın cinayetleri üzerine bir dizi, Abdullah Oğuz kriminal konusunda uzman zaten. Ben de İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı rolünü oynuyorum. Günümüzde had safhada kadına şiddet var. Bundan herkesin rahatsız olması lazım ve kadın haklarını savunması gerekir. Diziyi seçmemde bu etkili oldu, büyük bir destek gibi bir şey bu” dedi.

Ünlü oyuncu, uzun zamandır ekrandan uzak kalmasını, “Şimdiye kadar heyecan verici iş yoktu, ekrandan uzak kalmanın başka sebebi yok. Komediyse en iyisini yaptık zamanında” sözleriyle açıkladı.
Yolda insanların kendisini “Neden komedi yapmıyorsun?” diye çevirdiğini belirten Meriçliler, “Aslında ben ‘Yalan Dünya’da oynayana kadar hiç komedi yapmamıştım. Her zaman devlet tiyatrosunda dram oyuncusuydum. Bir şey öyle görününce hep öyle sanılıyor. ‘Niye komedi yapmıyorsun?’ diyorlar tabii sokakta haklı olarak” şeklinde konuştu.

Hakan Meriçliler, geçtiğimiz günlerde eski rol arkadaşı Gonca Vuslateri’nin çok konuşulan “Ülkenin en az paraya en çok sevilen oyuncusunu oynadım” açıklamasını da değerlendirdi.
Oyuncu, “Yalan Dünya’da herkesin aldığı ücretler çok normaldi, herkesin kendi geçmişine göre doğru orantılıydı. Gülse Birsel o konuda asla yanlış yapacak insan değildir. Hiçbir problem olmadı, Gülse asla yapmaz böyle bir şey. Normal piyasa şartlarında aldık ücretleri, hatta daha üstü bile olabilir. Tabii Gonca’nın çıkışı beni aşar” ifadelerini kullandı.

 Hakan Meriçliler’den Gonca Vuslateri tepkisi: “Yalan Dünya’da herkesin aldığı ücretler çok normaldi”

Yorumlar kapalı.