Hakan Ural’ın hedefinde Ekşi Sözlük var: Lağım çukuru Ekşi Sözlük’e erişim engeli kararı için geç kalındı, sonsuza dek olmaz olsun

İktidara yakınlığıyla bilinen sunucu Hakan Ural, Ekşi Sözlük'e getirilen erişim engeli kararında, "geç kalındığını" savunarak, "Sonsuza dek olmaz olsun" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en çok kullanılan platformlarından biri olan Ekşi Sözlük, 4 gün önce erişime kapatıldı. Gazeteci İsmail Saymaz, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun başvurusu ile alınan karar başvurusunda, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü’nün aynı günkü yazısı dayanak gösterildiğini ve erişimin engellenmesini bizzat Cumhurbaşkanlığı’nın talebi ile alındığını belirtti.

Ekşi Sözlük’ün kapatılması kamuoyunun büyük bir bölümünde tepkiyle karşılanırken, “sansür” eleştirilerini beraberinde getirdi.

“EKŞİ SÖZLÜK DENEN LAĞIM ÇUKURU”

Hakan Ural ise konuyla ilgili, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Ekşi Sözlük denen lağım çukuru sözde platforma getirilen erişim engelini çok geç kalınmış bir yargı kararı olarak görüyorum. 7/24 hakaret üreten, insanları aşağılayan kışkırtan yalan haber yayan ne idiği belirsiz bu oluşum sonsuza dek olmaz olsun.”

Hakan Ural’ın hedefinde Ekşi Sözlük var: Lağım çukuru Ekşi Sözlük’e erişim engeli kararı için geç kalındı, sonsuza dek olmaz olsun

Yorumlar kapalı.