Haluk Levent açıkladı: Kıvanç Tatlıtuğ, 950 bin TL’lik bir bağış daha yaptı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından Haluk Levent’in başkanı olduğu AHBAP Derneği ile birlikte depremzedelere bağış toplayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta yaptığı yardımın ardından bir yardım daha yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Türkiye Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde can kayıplarına ve ağır hasara yol açan depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra yeni bir bağış daha yaptı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 45 saniye süren deprem; Trabzon, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Hatay’da da hissedildi. 10 ili etkileyen depremlerde binlerce ölü ve yaralı var. Kurtarma çalışmaları halen sürüyor.

Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP ile depremzedelere yardım için çalışan Kıvanç Tatlıtuğ, bir bağış daha yaptı. Levent, sosyal medya hesabından oyuncunun 950 bin TL bağışladığını duyurdu.

Kıvanç Tatlıluğ, geçtiğimiz günlerde 200 bin TL nakdi bağış ve lojistik ihtiyaç yardımı sağlamıştı.

 

Haluk Levent açıkladı: Kıvanç Tatlıtuğ, 950 bin TL’lik bir bağış daha yaptı

Yorumlar kapalı.