Haluk Levent ‘Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat!’ diyerek duyurdu: “Afad da bizim Ahbap da!”

Haluk Levent birçok ünlü isimle birlikte canla başla çalışırken tepki çeken eleştirilerde alıyor bir yandan... Son olarak, AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen Turgay Güler,  depremzedelere yardım için kampanya başlatan AHBAP Derneği’ni ve  derneğin başkanı Levent’i hedef aldı. Haluk Levent ise sosyal medya hesabından böyle cevap verdi...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketi olarak adlandırılan 7.7 ve 7.6’lık Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler, Türkiye’yi derinden sarstı. Son açıklanan can kaybı sayısı, 17 Ağustos 1999 depreminde yaşamını yitiren yurttaşların sayısını bile geçti.

Bölgede OHAL ilan edilirken; arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor.

Depremin ilk anlarından bu yana, sanatçı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent de ekibiyle depremzedelerin yardımı için seferber oldu.

Yıkımın hafifletilmesi ve depremzedelere yardımın daha hızlı ulaştırılması için kampanya başlatan Levent, zaman zaman sosyal medyadan da deprem bölgesinden son durumu aktarıyor.

Turgay Güler, AHBAP ve Haluk Levent’i hedef aldı

Son olarak, AKP iktidarına yakınlığıyla bilinen Turgay Güler,  depremzedelere yardım için kampanya başlatan AHBAP Derneği’ni ve  derneğin başkanı Levent’i hedef aldı.

Güler, Ülke TV’deki programda, para toplayarak depremzedelere yardım yapan Levent hakkında, “1 milyar lira teslim edemezsin, yönetemez” dedi.

Haluk Levent: Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat!

Koordinasyonunun başındayım ve sosyal medyaya bakamıyorum bile. Aranızda beni seven varsa gerçekten varsa bir twit istiyorum. Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat! Afad da bizim Ahbap da!

Tek cümle istiyorum!

Afad da bizim Ahbap da!

Haluk Levent ‘Çalışmalarımıza sekte vurmak isteyenlere inat!’ diyerek duyurdu: “Afad da bizim Ahbap da!”

Yorumlar kapalı.