Haluk Levent’in Gölcük Depremi’nde kurtardığı çocuk Kahramanmaraş’ta deprem gönüllüsü

Haluk Levent'in 1999 yılında Gölcük Depremi'nde enkazın altından kurtardığı bir çocuk, sosyal medya hesabından "Abi senin kurtardığın çocuk büyümüş, şu an Maraş'ta gönüllü çalışıyormuş" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçesi merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler tüm Türkiye’de büyük hasara neden oldu. 10 ili de etkileyen deprem sonucunda binlerce kişi hayatını kaybetti, yaralandı.

Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgelerine erzak yardımı giderken ünlü şarkıcı ve AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent de ilk günden beri deprem bölgelerini yakından izledi ve yardım kampanyası başlattı.

Haluk Levent depremin ilk gününden beri gösterdiği bu çaba karşısında milyonlarca kişinin desteğini aldı.

Öte yandan Haluk Levent’in 1999 Gölcük Depremi sırasında enkaz altından kurtardığı küçük çocuk ile ilgili bir detay ortaya çıktı.

Fatih Koparan isimli bir vatandaş, sosyal medya hesabından Haluk Levent’in Gölcük depremi enkazında küçük bir çocuğu kurtardığı haberini paylaşarak “Abi senin kurtardığın çocuk büyümüş, şu an Maraş’ta gönüllü çalışıyormuş” dedi.

Söz konusu paylaşımda Levent’in 1999 depreminde kurtardığı ve gazetelere haber olduğu o küçük çocuğun Fatih Koparan isimli kişi olduğu belirtildi.

 

Haluk Levent’in Gölcük Depremi’nde kurtardığı çocuk Kahramanmaraş’ta deprem gönüllüsü

Yorumlar kapalı.