Hande Erçel’in yeğeni Mavi’den üzücü haber! Gamze Erçel’den açıklama…

Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in 2,5 yaşındaki kızı Aylin Mavi'nin sağlık sorunları yaşadığı iddia edilmişti. Basına yansıyan haberlerin ardından Gamze Erçel, kızının sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Hande Erçel’in 2,5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin sağlık sorunları yaşadığına dair iddiaların ardından anne Gamze Erçel’den açıklama geldi.

Haberleri doğrulayan Erçel, “Şoku atlattık, kızımız Mavi’nin tedavisine başladık” dedi.

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'den üzücü haber! Gamze Erçel'den açıklama...

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gamze Erçel, şu ifadelere yer verdi:

Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz… İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten.

Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ufak bir sağlık sorunu yaşıyoruz diyerek tamamlamaktı niyetimiz. Fakat çok az kişinin bilmesine rağmen bir şekilde bu konu birilerinin magazin malzemesi haline gelmiş oldu. Şu ana kadar hemen hepsi ricamız üzerine haberi kaldırdı.

Hande Erçel’in yeğeni Mavi’den üzücü haber! Gamze Erçel’den açıklama…

Yorumlar kapalı.