Hazal Kaya, kızı Süreyya Leyla’nın ilk kez fotoğrafını paylaştı: Yaka iğnem Süreyya’m

Hazal Kaya, geçtiğimiz ay dünyaya getirdiği kızı Süreyya Leyla ile birlikte çekilen fotoğrafını ilk kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yayınladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu olan Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren Hazal Kaya, geçtiğimiz ay ikinci kez anne olmuştu. Kaya, kızı Süreyya Leyla’yı kucağına almıştı.

İLK KEZ PAYLAŞTI

2019’da nikâh masasına oturan ve Fikret Ali adında bir oğlu bulunan ünlü oyuncu, kızıyla birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Hazal Kaya, kızının yüzünü ilk kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gösterdi. Kaya’nın gönderisi takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü.

“YAKA İĞNEM SÜREYYAM”

Ünlü oyuncu paylaşımına şu notu düştü;

“Annemler ben küçükken mor kurdeleli yaka iğneleri yaparlardı yürüyüşler için,ben de yardım ederdim.O eylemlerle kazandıklarımıza şahit olarak büyüdüm.Şimdi yaka iğnem Süreyyam sebebiyle bu gece yürüyüşe katılamıyorum.Kalbim,aklım,umudum sizinle.Kadınlar günümüz kutlu olsun! İnadına isyan,inadına özgürlük!”

Hazal Kaya, kızı Süreyya Leyla'nın ilk kez fotoğrafını paylaştı: Yaka iğnem Süreyya'm

“BİR PAYLAŞIM YAPILIRSA CİDDİYE ALMAYIN”

Öte yandan sosyal medya hesabını aktif kullanan Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde yeni bir paylaşımda bulunarak, takipçilerini uyarmıştı.

Kaya, eşi Ali Atay’ın Twitter hesabının çalındığını duyurmuştu. Kaya, “Ali’nin kullanmadığı Twitter hesabı çalındı. Bir paylaşım yapılırsa ciddiye almayın” demişti.

Hazal Kaya, kızı Süreyya Leyla’nın ilk kez fotoğrafını paylaştı: Yaka iğnem Süreyya’m

Yorumlar kapalı.