Hürriyet yazarı Özkök: İlk hatamda beni yakaladı

Diyarbakır ziyaretinde gazeteci İsmail Saymaz ile birlikte çektiği halayla gündeme gelen ve kısa bir süre sonra Kovid-19'a yakalandığını duyuran Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, "19 ayda tek bir hata yaptım, Kovid-19, işte o ilk hatamda yakaladı beni..." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır ziyaretinde gazeteci İsmail Saymaz ile birlikte çektiği halayla gündeme gelen, kısa bir süre sonra Covid-19’a yakalandığını açıklayan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, “19 ayda tek bir hata yaptım, Covid-19, işte o ilk hatamda yakaladı beni…” dedi.

Özkök, yazısında hastalık sürecinde “yatağa düşmediğini” yalnızca istirahat ettiğini söylerken, testinin bir haftada negatife döndüğünü aktardı.
Özkök “tek bir hata” diye nitelendirdiği durumu da şöyle ifade etti:

“19 ay boyunca her türlü kurala uydum. Ama bir tek hata yaptım. İkinci doz BioNTech’i yaptırdıktan sonra, antikor üretme süreci sona ermeden kalabalık yerlere girdim. Ve virüs ilk hatamda beni yakaladı. Buna karşılık yaptığım en iyi iş, iki doz Sinovac üzerine iki doz BioNTech yaptırmak oldu. Aşılar virüsle mücadele sürecini çok hafif geçirmemi sağladı.” 

Hürriyet yazarı Özkök: İlk hatamda beni yakaladı

Yorumlar kapalı.