İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan yerel seçim açıklaması: ‘Bizim bu dönem gitmeye niyetimiz yok’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kiptaş Kartal Kaper Sitesi Daire Belirleme kuru çekiminde konuştu. İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini söyledi. İmamoğlu ayrıca yerel seçimlere ilişkin, 'Bizim bu dönem gitmeye niyetimiz yok' dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğluKiptaş Kartal Kaper Sitesi Daire Belirleme kuru çekiminde konuştu.

“BU HIZLA 80 SENEDE BİTİREMEYİZ”

Deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu, “99 depremiyle sarsıldık. O günden beri herkes bir gayet içerisinde. Tabi o dönemin hükümetinden başlayın aynı zamanda belediye başkanları, bizler hep birlikte hizmet ediyoruz. Eksiklerimizi görmek ve ona göre bir yol yürüyüş biçimini ortaya koymak zorundayız.” dedi.

Dönüşümde sürecin daha hızlı ilerlemesi gerektiğini belirten İmamoğlu, “Bu hızla dönüşümü 80 senede bitiremeyiz. Hızlı hareket edip, zaman kaybetmemiz lazım. Bu büyük bir seferberlik.” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu, kurumların birlikte çalışması gerektiğini belirterek, “Bu işin partisi ve siyaseti olmaz. Burada yaşayan her vatandaşımız bizim için çok kıymeti. Bu noktada hep söyledim bu alanı beraber üretelim. İşbirliği yapalım, çıkalım birlikte yaptık diyelim, böyle olmalı. İş böyle yürümedi, işin böyle yürümemesi için gayret sarf ediliyor.” dedi

YEREL SEÇİM VE KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASI

Binlerce sosyal konut sözü verildiğini ve sürecin böyle ilerlememesi gerektiğini söyleyen İmamoğlu, yerel seçimleri işaret ederek, “Bizim bu dönem gitmeye niyetimiz yok” dedi.

Kanal İstanbul‘a da dikkat çeken İmamoğlu, “Bırakın o işi, milletin işini çözelim” diyerek iktidara çağrıda bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan yerel seçim açıklaması: ‘Bizim bu dönem gitmeye niyetimiz yok’

Yorumlar kapalı.