İbrahim Tatlıses’in kızından İmamoğlu’na destek paylaşımı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş'tan olan kızı Melek Zübeyde, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hapis cezası alan İBB Başkanı İmamoğlu'na destek verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis cezası ve siyasi yasak verdi. Ancak siyasi yasak, kararın kesinleşmesi durumunda uygulanacak. Kararın ardından sosyal medyada çok sayıda sanatçı ve ünlü de İmamoğlu’na destek paylaşımı yaptı. O isimlerden biri de İbrahim Tatlıses’in kızı Melek Zübeyde oldu. Melek Zübeyde, Dilek İmamoğlu’nun gönderisini paylaşıp üzerine de kalp ekledi.

İMAMOĞLU, BABASININ SÖZLERİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılarak “Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti” demişti. Geçtiğimiz gün hakkındaki ceza belli olan Ekrem İmamoğlu ise bu sözlere tepki göstermişti.

“YA NE ANLATIYORSUN BİZE”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “En fazla işsizlik nerede? Urfa’da en fazla çocuk işçi nerede çalıştırılıyor? Urfa’da. Ya ne anlatıyorsunuz bize? Ben o sanatçıya şunu söyleyeyim ne demişti unuttum ‘Harran’da Oxford vardı da biz mi gelmedik?’ demişti. Harran’da Hâlâ Oxford yok. Sen bunu 50 sene önceki yaşamında söyledin” demişti.

İşte Melek Zübeyde’nin o paylaşımı:

İbrahim Tatlıses’in kızından İmamoğlu’na destek paylaşımı

İbrahim Tatlıses’in kızından İmamoğlu’na destek paylaşımı

Yorumlar kapalı.