Icardi’nin eşi Wanda Nara, Hürrem Sultan oldu

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi'nin takımla yeniden anlaşması üzerine eşi Wanda Nara, çocuklarıyla birlikte Türkiye'ye geldi. İstanbul'un tarihi ve kültürel zenginliklerini ailesiyle birlikte gezen Wanda Nara, kızıyla birlikte Hürrem Sultan ve kızı Mihrimah Sultan'ı taklit eden pozlar verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın transferini uzun süredir gözlediği ünlü futbolcu Mauro Icardi (30), takımla yeniden anlaşınca, eşi ve menajeri Wanda Nara (36), çocuklarıyla birlikte İstanbul’a geldi.

Icardi'nin eşi Wanda Nara, Hürrem Sultan oldu

Sosyal medyayı aktif kullanan Wanda Nara, geçen hafta İstanbul’da tarihi yarımadayı dolaşırken bol bol paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Çocuklarıyla beraber hem tarihi ve kültürel yerleri gezen, hem de alışveriş turu yapan Wanda Nara, önceki gün Hürrem Sultan kostümlü görüntüsünü paylaştı.

Icardi'nin eşi Wanda Nara, Hürrem Sultan oldu

İstanbul’a hayran kaldığını her fırsatta belirten Wanda Nara, kızıyla birlikte Osmanlı dönemi kıyafetlerini de giyerek “Hürrem Sultan ve kızı Mihrimah Sultan” pozu verdi.

Icardi'nin eşi Wanda Nara, Hürrem Sultan oldu

Wanda Nara, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Hayalim bir Türk dizisinde oynamak” ifadesini kullanmıştı.

Icardi’nin eşi Wanda Nara, Hürrem Sultan oldu

Yorumlar kapalı.