İçli köfte yaparken elini burnuna götüren Berdan Mardini’den açıklama

İhanet iddiasıyla Fatoş Yelliler ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Berdan Mardini, evinin kapılarını 2. Sayfa'ya açtı. Annesiyle içli köfte yaptığı anlar ekrana yansıyan Berdan Mardini, yemek yaparken elini burnuna götürünce tepki çekti. Berdan Mardini'yi görenler "Elinizin lezzeti burnunuzda mı?" deyince türkücüden de yanıt gecikmedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berdan Mardini, 2010’da evlendiği Fatoş Yelliler’den geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Ünlü şarkıcının avukatı tarafından yapılan açıklamada, “Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır” denilmişti. Kısa süre sonra Yelliler’in adı ‘yasak aşk’ iddialarına karışmıştı.

“Ne kadar acı tecrübe varsa hepsini yaşadım”

Uzun süre özel hayatıyla adından söz ettiren Berdan Mardini, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Hayatının evi ve işi arasında geçtiğini ve her şeyden uzak bir yaşantı sürdüğünü ifade eden şarkıcı, basın mensuplarıyla sohbet etti.

İçli köfte yaparken elini burnuna götüren Berdan Mardini'den açıklama

“Tek tabanca olarak ilerliyorum”

“Artık bundan sonra tek tabanca olarak ilerliyorum” diyen ünlü isim, “Harcadığım zamana mı yoksa giden birikime mi üzüleyim bilmiyorum. Ama bundan sonra ne yaparsam kendim yapacağın onu öğrendim. Yılmadan, pes etmeden; çalışmaya ve üretmeye devam ediyorum. Sahnelerimde de kurmuş olduğum fabrikada da işin meyvelerini toplama zamanı geldi artık” ifadelerini kullandı.

Annesiyle içli köfte yaptı

İhanetine uğradığı Fatoş Yelliler ile olaylı şekilde boşanan şarkıcı Berdan Mardini, evinin kapılarını 2. Sayfa programına açtı. Evini gezdiren şarkıcı, daha sonra annesiyle içli köfte yaptı. Mardini’nin içli köfte yaparken elini burnuna götürmesi izleyicilerin tepkisini çekti.

“Elinizin lezzeti burnunuzda mı?”

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Mardini için “Elinizin lezzeti burnunuzda mı?”, “Burnuyla oynamasaydı keşke”, “Köfte yaparken itinayla burun karıştırılır”, “Burnunun lezzetini kattı”, “Midem kalk gidelim diyor”, “Hijyen sıfır”, “Benim mide yerle yeksan”, yorumları yapıldı.

İçli köfte yaparken elini burnuna götüren Berdan Mardini'den açıklama

Berdan Mardini’den cevap

Hakkındaki yorumlara sessiz kalamayan Mardini ise “Çok güzel, samimi bir röportaj oldu arkadaşlar. Tamamını izlemenizi isterim, yorumlarına çok güldüm. Valla Allah sizleri var etsin, hepinize sonsuz teşekkürler ve saygılar. Ben kendimle barışık biriyim. Sıkıntı yok. Koca röportajdan çıkan yorumlar burnum. Çok teşekkürler Türkiye” dedi.

İçli köfte yaparken elini burnuna götüren Berdan Mardini'den açıklama

İçli köfte yaparken elini burnuna götüren Berdan Mardini’den açıklama

Yorumlar kapalı.