İddia: İmamoğlu’un 4. yıl programında Kılıçdaroğlu’nun kutlama mesajı okunmamış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen '23 Haziran Demokrasi Şenliği’'nde Kılıçdaroğlu’nun etkinlikte okunması için yolladığı kutlama mesajına yer verilmediği iddia edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçiminin hemen ardından başlattığı “değişim” çağrısının yankıları sürerken, dün dikkat çeken bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre; Bu süreçte üç kez Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen İmamoğlu’nun, değişim çağrısına karşılık bulmadığı iddiaları kulislerde konuşuluyordu.

CHP GRUP BAŞKANVEKİLLERİ DE KATILDI

Bu tartışmalar sürerken İstanbul seçiminin 4’üncü yılı dolayısıyla düzenlenen ve İmamoğlu’nun katıldığı “23 Haziran Demokrasi Şenliği” programında Kılıçdaroğlu’nun telgrafının okunmadığı öğrenildi.

Programa CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katılmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’na gönderdiği mesajda İstanbul seçimlerinin kazanılmasından dolayı İmamoğlu’nu tebrik ettiği öğrenildi.

Mesajda, İmamoğlu yönetiminden öncesi için “nepotizm”, “ayrımcılık” gibi ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, 23 Haziran seçimi için halkın kendi iradesini daha güçlü ortaya koyduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu’nun aynı zamanda İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile örgüte de teşekkür ederek, 2024 Mart’taki yerel seçimleri hazırlattığı ve “İstanbullulara verdiği sözleri teker teker tutan, yatırımlar yapan, metro yapımında rekor kıran bir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı görmek, bizleri gururlandırıyor” ifadesini de kullandığı öğrenildi.

İddia: İmamoğlu’un 4. yıl programında Kılıçdaroğlu’nun kutlama mesajı okunmamış

Yorumlar kapalı.