İhanete uğrayan Shakira yeni şarkısında eski eşi Pique’den intikam aldı! “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim”

'Music Sessions #53’ adlı yeni şarkısını yayınlayan Shakira’nın ihanete uğradığı eski eşi Gerard Pique’ye yaptığı göndermeler gündeme oturdu. 1 günde 64 milyon dinlemeye ulaşan şarkıda geçen “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma” sözleri dikkat çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grammy ödüllü şarkıcı Shakira, ‘Music Sessions #53‘ adlı şarkısıyla dinleyicileriyle buluştu. Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının, yeni şarkısının sözleri şöyle: “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm.”

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

62 MİLYON İZLENDİ

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin” sözleriyle de geçtiğimiz aylarda boşandığı Pique‘ye gönderme yaptığı öne sürüldü.

Şarkı yayınlandığı ilk günde 62 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

İhanete uğrayan Shakira yeni şarkısında eski eşi Pique’den intikam aldı! “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim”

Yorumlar kapalı.