İhanete uğrayan Shakira’ya bir şok daha! Gerard Pique yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı

İki çocuğunun babası Gerard Pique tarafından aldatılan Shakira, yeni çıkardığı şarkısıyla Pique’den intikam aldı. Tüm dünyanın konuştuğu bu olaylı ayrılık sonrası Gerard Pique, yeni sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Shakira ve Barcelona futbol takımında oynayan İspanyol yıldız Gerard Pique 12 yıllık beraberliklerini sonlandırarak uzun süre gündem olmuştu.

Shakira’nın kendisini aldatan futbolcuya gönderme yaptığı  ‘intikam şarkısı’ ve Pique’nin şarkı sözlerine yönelik hamlelerinin ardından, Pique 23 yaşındaki yeni sevgilisiyle sosyal medyada paylaşım yaptı.

İhanete uğrayan Shakira’ya bir şok daha! Gerard Pique yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı

35 yaşındaki futbolcunun yeni sevgilisi Clara Chia ile selfie pozuna binlerce beğeni ve yorum geldi.

SHAKİRA’YLA OLAN POZLARINI SİLMEYİ UNUTTU

Öte yandan aşkını ilan eden Pique’nin sosyal medya hesabından hala Shakira’yla olan fotoğrafların durması dikkatlerden kaçmadı.

NE OLMUŞTU?

Pique’nin 45 yaşındaki şarkıcıyı aldattığı ve bu nedenle ayrıldıkları iddia edilmişti. Shakira’nın şarkısı bu söylentileri doğrulamıştı.

BALKONA CADI KOYDU

Shakira son olarak, eski kayınvalidesinin evine bakan balkonuna büyük bir cadı figürü koymasıyla gündeme gelmişti.

Ayrıldıktan sonra Piqué’nin annesi ile yan yana evlerde yaşamaya devam eden Shakira, şarkısında “Beni kayınvalidemle komşu olarak, kapımda basın yığınıyla ve hükümetle borç içinde bıraktın / Beni incittiğini sandın ama beni daha güçlü biri yaptın” ifadelerini kullanmıştı.

İspanyol gazeteci Marc Leirado Millan, Twitter’da yaptığı paylaşımlarda Shakira’nın, Piqué’nin annesinin evine bakan balkonuna bir cadı yerleştirdiğini öğrendiğini söyledi.

İhanete uğrayan Shakira’ya bir şok daha! Gerard Pique yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı

Bu bilgiyi Shakira’nın bir hayranından duyduğunu belirten Millan, bunu doğrulamak için İspanya’nın Barcelona şehrindeki evin önüne gittiğini ifade etti. Gazeteci, attığı bir tweet’te “Balkonda gerçekten de beyaz sakallı, gerçek boyutlarda siyah bir cadı vardı” dedi.

HAYRANLARI CADININ VİDEOSUNU ÇEKTİ

Gelişmeleri takip eden gazeteci, “İşin en komik yanı, cadının iki ev arasında bir oyun haline gelmiş olması. Piqué’nin annesi kızınca kaldırılıyormuş, Shakira’nın emriyle geri konuyormuş” dedi.

Olayın duyulmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Shakira’nın evinin önüne gidip cadıyı görmeye çalıştı.

Video kaydı alan birisi, Shakira’nın evinde yüksek sesle Piqué’yi iğnelediği şarkının çalındığı anları paylaştı.

“KADINLAR ARTIK AĞLAMIYOR”

Shakira, geçen çarşamba günü piyasaya çıkardığı son şarkısı Out of Your League’de (Dengim Değilsin), Piqué’ye yaptığı göndermelerle gündeme oturmuştu.

Shakira’nın hayranları şarkı sözlerindeki “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm” ifadelerinin Pique’yi işaret ettiğini düşünüyor.

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri de sosyal medyada oldukça dikkat çekmişti.

YENİ SEVGİLİSİNE DE GÖNDERME YAPTI

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin” ifadeleriyle de Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti’ye gönderme yaptığı düşünülüyor.

35 yaşındaki Piqué, Shakira’yı 23 yaşındaki Clara Chia Marti’yle aldatmıştı.

Shakira’nın rap müzik prodüktörü Bizarrap’le işbirliği yaptığı ‘göndermeli’ şarkı, YouTube’da 24 saat içinde 63 milyon defa izlendi ve ilk gününde en çok dinlenen Latin şarkısı oldu.

İhanete uğrayan Shakira’ya bir şok daha! Gerard Pique yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı

Yorumlar kapalı.