II. Elizabeth’in cenaze töreninde selfie çeken Meksikalı politikacı lince uğradı

Önde gelen bir Meksikalı politikacı, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in cenazesinde kendisinin ve eşinin bir özçekimini yayınladıktan sonra “saygısız” olduğu için kınandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meksika Dışişleri Bakanı Marcelo Ebrard, kendisinin ve gülümsüyor gibi görünen eşi Rosalinda Bueso’nun fotoğrafını Twitter’a yükledikten sonra kraliyet hayranlarının öfkeli bir tepkisiyle karşılaştı.

Daily Mirror’ın haberine göre, söz konusu selfie, cenaze töreni Westminster Abbey’de başlamadan birkaç dakika önce çekildi.

“Sen Meksika’yı temsil ediyorsun”

Twitter’a yüklenen fotoğraf için, birçok sosyal medya kullanıcısı, politikacıyı çabucak eleştirmeye başladı ve biri “Cenazede selfie çekmeyi saygısız buluyorum” dedi.

Başka bir kişi, “Selfie çekmek için doğum günü partisinde değilsin, Marcelo. Buna göre hareket et. Meksika’yı temsil ediyorsun” diye yazdı.

Başka bir Twitter kullanıcısı da “Marcelo, kraliyet muhafızlarını hareket edip etmediklerini görmek için rahatsız etmeye giden biri. O, Mona Lisa’ya gidip dokunmak isteyen tipik bir turist” diyerek ağır eleştirilerde bulundu.

96 yaşında hayatını kaybeden II. Elizabeth’in resmi cenaze töreni, dünya genelinden çok sayıda üst düzey devlet yetkilisinin katılımıyla tarihi Westminster Abbey Kilisesi’nde düzenlendi. Törene, Türkiye’yi temsilen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

II. Elizabeth’in cenaze töreninde selfie çeken Meksikalı politikacı lince uğradı

Yorumlar kapalı.