İki yolcu hareket eden uçaktan piste atladı

New York eyaletinde bulunan LaGuardia Havaalanı’nda, iki yolcu ve bir servis köpeğinin taksi halindeki uçaktan atladığı kaydedildi. 31 yaşındaki Antonio Murdock’un, travma sonrası stres bozukluğu olduğunu söylediği belirtildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin New York eyaletinde bulunan LaGuardia Havaalanı’nda, iki yolcu bir servis köpeğiyle birlikte taksi halindeki uçaktan atladı. Yolcuların, kabin kapısını açtıktan sonra acil durum kaydıraklarını kullanarak piste atladığı belirtildi.

31 yaşındaki Antonio Murdock’un, uçuş görevlilerine travma sonrası stres bozukluğu olduğunu ve uçakta tetiklendiğini söylediği kaydedildi. Murdock ile 27 yaşındaki Brianna Greco gözaltına alındı. Olayın ardından, geri kalan yolcuların başka uçaklara aktarıldığı belirtildi ve havalimanı sözcüsü, bakım teknisyenlerinin gerekli incelemeleri yapacağını söyledi.

Delta Havayolları’na ait 462 sefer sayılı uçuşta yer alan Brian Plummer isimli bir yolcu, uçak kalkışa hazırlanırken çiftin köpekleriyle birlikte birkaç kez koltuk değiştirdiğini aktardı. Daha sonra Murdock’un koltuğundan kalkarak bir uçuş görevlisine travma sonrası stres bozukluğu nedeniyle oturamayacağını söylediğini ifade etti. Plummer’a göre Murdock, “Oturursam çıldırırım” dedi.

İki yolcu hareket eden uçaktan piste atladı

Yorumlar kapalı.