İlhan Taşcı’dan Diyanet’e tepki: Kur’an kursunda 7 çocuğun uğradığı cinsel istismardan değil de haberlerin veriliş biçiminden ‘incinmiş’

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşcı, Kuran kursunda 7 çocuğun uğradığı istismarı gündeme getiren KRT, Halk TV, TELE 1 kanalına, Diyanet İşleri Başkanlığı küçük düşürüldüğü gerekçesiyle idari para cezası verilmesini eleştirdi. Taşcı, “Şikâyet dilekçesine göre, Kur’an kursunda 7 çocuğun uğradığı cinsel istismardan değil de haberlerin veriliş biçiminden ‘incinmiş’ Diyanet İşleri Başkanlığı! Şaka gibi. ‘Çocuklara kıymayın efendiler” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RTÜK bugünkü toplantısında KRT TV, Halk TV ve TELE 1’e para cezası verdi. RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, cezalara ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“RTÜK, Erzurum’daki Kur’an kursunda çocuklara tecavüz davasını haberleştiren Halk TV, KRT ve TELE 1’e yüzde 2 para cezası verdi. Karar, Diyanet İşleri’nin şikâyeti üzerine oyçokluğuyla alındı. İstiyorlar ki; hırsızlığı, yolsuzluğu, çocuklara tecavüzü kimse bilmesin, duymasın. Ayıp!

Şikâyet dilekçesine göre, Kur’an kursunda 7 çocuğun uğradığı cinsel istismardan değil de haberlerin veriliş biçiminden ‘incinmiş’ Diyanet İşleri Başkanlığı! Şaka gibi… ‘Çocuklara kıymayın efendiler…”

İlhan Taşcı’dan Diyanet’e tepki: Kur’an kursunda 7 çocuğun uğradığı cinsel istismardan değil de haberlerin veriliş biçiminden ‘incinmiş’

Yorumlar kapalı.